fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAGEN LÅNGFREDAG; Tre av tre av spel satt ”KLOCKRENT”

Publicerad

on

Om ni följde spelen som presenterades under gårdagen på Bettingpanelens Facebook grupp (studio) och Sportpanelen.se så vet ni att helgen har börjar alldeles utmärkt. Under skärtorsdagen vann Aarhus mot Söderjyske (2-1) där jag hade bokade Söderjyske. Idag långfredagen gjorde först Sheffield United jobbet där jag hade bokat = bookmaker Nottingham (2-0). Sen var Aston Villa överlägsna i Bolton matchen, men det förlösande första målet kom först i början av andra halvlek och då satt också backa spelet= spelare. En enkel seger för mitt älskade Aston Villa på bortaplan (0-2) och spelet satt klockrent.

Sen kommer vi till den där matchen som trots allt får ses som den viktigaste matchen under hela långfredagen, Notts Co – Milton Keynes. Skulle jag äntligen få in ett spel som Notts Co spelar i! Jag bokade MK vilket gjorde att jag givetvis ökade upp chanserna och mycket riktigt det räckte denna gång. Notts Co förlorade matchen på hemmaplan (1-2) och mitt tredje spel för dagen satt lika vackert som den underbart sköna vårsolen som tittade fram under långfredagen.

Tre av tre på långfredagen, men fyra av fyra totalt denna underbara påsk. Ni vet väl att alla påskspelen redan finns på Bettingpanelen. Det är spel fredag-måndag i detta inslag, påsken är lång men som det ser ut just nu kan det vara värt att hänga på spelen på Betfair Exchange. Kanske kommer det ytterligare spel i skrivande form. Men tills dess se inslaget om helgens spel på Betfair Exchange, den bästa spelsidan med de bästa oddsen bara spelare mot spelare. Som vanligt bäst påläst vinner i längden!

 Är ni inte redan medlemmar på denna eminenta sida! Klicka på länken, nedan och ta vara på ett kanonerbjudande. Som en känd ledare en gång sa ” När vi kör,så kör vi”

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen