fbpx
Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelen

SPELFÖRSLAG; Två snabba extra spel bjuds som boka spel på Spelbörsen.

Två spel är lagda här kommer två riktigt bra lördagsspel extra!

När vi nu går in på en förhoppningsvis underbar påskafton bjuder jag på två riktigt bra boka spel lagom till att äggen serveras. Jag har redan tagit fram i vårt inslag på Bettingpanelen  Sirius – MFF där jag backar=spelare MFF som ett riktigt bra spel. Sen ansåg jag att även matchen Huddersfield – Watford var ett bra boka=bookmaker spel på Huddersfield. Nu har jag tittat mig runt på det enorma utbud som bjuds under denna dag och ser två till riktigt bra boka spel som jag kommer spela. Bägge analyserna kommer här nedan, de är dock lite kortare än vanligt. 

Accrington – Luton

Spelförslag 1;

Liga: League One / Land: England / Spelplats: Crown Ground (Accrington)/ Spelstopp: 20/4 kl 18,30 / Insats 600 kr / Boka Odds = 5,5 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Accrington ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Luton vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Accrington vinner. Då förlorar jag oddset 4 x insatsen 600 kr – insatsen = 2700 kronor.
Det är ett formstarkt, serieledande Luton som kommer till Accrington och Crown Ground ikväll S 42 V 25 O 12 F5 M 81:37 P 87. Luton hade innan senaste matchen mot Charlton (1-3) hela tretton matcher utan förlust och fantastiska 21-13 i målskillnad, det var fyra kryss och hela nio vinster innan förlusten kom. Nu förlorade man senast mot Charlton vilket grusades förhoppningarna om att det snart skulle vara klart med flytt till nästa serie. Det är trots det väldigt närma då man leder serien och har denna match som hängmatch, efter att de andra spelade under gårdagen. En trea idag skulle betyda otroligt mycket och med endast tre matcher kvar efter denna match så behöver Luton endast dra ihop två poäng till för att vara klara. Bakom jagar Barnsley på (85 poäng) och Sunderland samt Portsmouth båda på (83 poäng), två bästa går direkt upp.

Accrington är fyra poäng från nedflyttning och det är givetvis med lite krisstämpel man går ut till dagens match S 42 V 12 O 12 F 18 M 43:61 P 48. Laget vann senast hemma mot Walsall (2-1) som placerar sig näst sist i serien. Det var en viktig seger för hemmalaget, innan dess hade man fyra raka hemmaförluster. Nu stöter man på seriens bästa lag och givetvis kan man inte ta tre poäng i denna match, det kommer bli ett desperat jagande Accrington som vill ha en pinne och visst det kan de kanske lyckas med – men att de skulle ta alla tre kommer inte hända. Luton är alldeles för bra och med så mycket på spel kommer Lutan spela hem pengarna på vårt bookmaker spel.

Schalke – Hoffenheim

Spelförslag 2;

Liga: Bundesliga / Land: Tyskland / Spelplats: Veltins Arena (Gelsenkirchen) / Spelstopp: 20/4 kl 20,30 / Insats 400 kr / Boka Odds = 4 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Schalke ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Hoffenheim vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Schalke vinner. Då förlorar jag oddset 4 x insatsen 400 kr – insatsen = 1200 kronor.
I kvällens sena match så kommer Hoffenheim på besök till Veltins Arena i Gelsenkirchen och det kan väl knappast bli bättre än att få avsluta denna påskafton med riktigt bra Tysk fotboll. Hoffenheim skuggar topplagen S 29 V 12 O 11 F 6 M 60:39 P 47 och innehar just nu kvalplatsen till Europa League efter tjugonio omgångar. Laget har dessutom häng på Eintracht Frankfurt (52 poäng) som har den sista Champions League platsen – detta gör kvällens match otroligt viktigt för bortalaget och ännu mer intressant. Laget har bara en förlust på bortaplan på de fem senaste och den kom emot Eintracht Frankfurt (3-2), i dessa matcher har man kryssat både mot RB Leipzig (1-1) och Dortmund (3-3) med andra ord bortaplan är inget som skrämmer Hoffenheim. Laget har endast tre förluster borta under hela säsongen S 14 V 5 O 6 F 3 M 33:24 P 21. Jag kan inte se att det ska stå fyra i förlustkolumnen efter kvällens match.

Desto längre ner i tabellen återfinns Schalke, med endast tjugosju poäng på tjugonio matcher har Schalke inte gjort någon supporter glad denna säsong. Med detta placerar man sig farligt närma det röda strecket S 29 V 7 O 6 F 16 M 30:47 P 27 Avståndet ner till Stuttgart är sex poäng och nytt kontrakt ser fortfarande ut att bli av då de lagen som ligger under strecket för dagen är för dåliga för att ta upp kampen. Det som kan besvära laget mest är att hemma, här är man näst sist i tabellen av alla lag i serien S 14 V 4 O 1 F 9 M 14:23 P 13. På de fem senaste hemma har man fyra förluster och ett kryss samt katastrofala 1-9 i målskillnad. Hoffenheim har gjort dubbelt så många mål som hemmalaget, detta och med en enorm skillnad i form ska det inte vara något snack, Hoffenheim bör ta med sig minst en poäng hem och det räcker för att boka spelet ska sitta.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar