fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG PÅSKDAGEN; Två ”KANON” spel som bookmaker finner ni här!

Publicerad

on

Plötsligt närmar vi oss slutet av påsken – egentligen börjar påsken idag om man ska vara riktigt traditionsbunden. Men vi har firat påsken sedan i torsdags och det med med massor av fotboll, åtta raka rekar har suttit klockrent sen ”vår” påsk började. Nu går jag för match nio och tio i detta inlägg. Igår satt fyra av fyra spel enkelt, tre boka=bookmaker och ett backa=spelare alla på Betfair Exchange som vanligt. Jag är nu uppe i enorma trettiotre rekar på sportpanelen.se och på Bettingpanelens Facebook sida under april månad. Trettio av dessa är vinst, tre är förlorade spel. Alltså 30/3 till mig mot de andra spelarna på Spelbörsen. Alla rekar kan ni ta del av på denna sida eller i våra inslag från studion som finns på Bettingpanelens Facebook sida.

Nu till dagens spel, utbudet är fortfarande enormt bra denna helgdag och jag väljer att spela på en tidig match från Holland – start redan klockan 12,15. I vårt inspelade inlägg i veckan på matchen Excelsior – Willem II, hade jag ett förslag att backa denna match som spelare, men när jag tittar på hur de andra spelarna reagerar så kommer jag istället att boka denna match till riktigt bra odds och då få dubbla chanser på att Willem II tar hem spelet till oss. Oddset har förändrats under helgen och gjort Willem II till mindre favoriter än vad de bör vara, detta ger oss ett ypperligt tillfälle att få ta hem pengarna till bra bookmaker odds. Observera att detta är också ett riktigt bra backa spel till hela 2,10 gånger pengarna.

Excelsior – Willem II

Spelförslag 1;

Liga: Eredivisie  / Land: Holland / Spelplats: Stadion Woudestein (Rotterdam) / Spelstopp: 21/4 kl 12,15 / Insats 600 kr / Boka Odds = 3,75 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Excelsior ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Willem II vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Excelsior vinner. Då förlorar jag oddset 3,75 x insatsen 600 kr – insatsen = 1650 kronor.

Willem II går som ett Japanskt snabbtåg utan stopp på perrongen!

Vem ska stoppa Willem II och Alexander Isak! Vilken fart det har blivit på den unga AIK spelaren. På tolv spelade matcher har han gjort tolv mål och fyra assist, det är bara Fran Sol (Spanien) som har gjort fler mål (13), detta lär Alexander kliva förbi då Fran inte längre spelar i laget. Willem med Isak har blivit ett riktig maskin, laget är tredje bäst i formtabellen S 5 V 4 O 0 F 1 M 13:11 P 12, det är bara Ajax (fem segrar) och Feyenoord (samma som Willem, men bättre målskillnad) som är före i tabellen. Förlusten kom dessutom mot fantastiska Ajax på hemmaplan (1-4). Vem gjorde målet för hemmalaget – givetvis Isak. Nu är bortaspelet sämre, på de fem senaste, S 5 V 2 O 0 F 3 M 12:14 P 6 och det som kan oroa är att man släpper in mycket mål. Nu kompenseras det av att offensiven är grym, men man behöver verkligen täppa till bakåt inför de sista omgångarna. Med fyra omgångar kvar har man läge att få slåss om kvalplats till EL, mot de andra lagen i serien (lag 4-7). Willem har en hängmatch och vinner man idag så är man bara en poäng efter Utrecht som förlorade överraskande igår mot FC Emmen. Detta vill man givetvis ta vara på och kommer se till att ta med sig poäng för att närma sig topp sju. Jag tror att Alexander Isak avgör både till laget och till spelet fördel. Alltså stor fördel Willem II.

Desto sämre går det för Excelsior, laget placerar sig näst sist och måste vinna sina matcher för att inte åka ur. Just nu ligger man på en kvalplats, det bara är ett lag som åker direkt ut. S 30 V 7 O 5 F 18 M 35:69 P 26, är den katastrofala raden man har på hela säsongen. Inte bättre är det om vi tittar på de fem senaste S 5 V 0 O 0 F 5 M 3:12 P 0, denna känns väl inte som att den skulle ändras imorgon mot ett av seriens hetaste lag just nu eller!  Man kanske kan ta en poäng, även om jag ser det som mer tveksamt, vilket som spelet sitter även vid kryss som ni vet vid det här laget!

Toulouse – Lille

Spelförslag 2;

Liga: Ligue 1 / Land: Frankrike / Spelplats: Stadium Municipal (Toulouse) / Spelstopp: 21/4 kl 15,00 / Insats 600 kr / Boka Odds = 3,90 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Toulouse ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Lille vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Toulouse vinner. Då förlorar jag oddset 3,90 x insatsen 600 kr – insatsen = 1740 kronor.

Lille i kanonform har en svår bortamatch, men poäng tar man!

Påskdagens andra spel kommer från Frankrike där hemmastarka Toulouse tar emot formstarka Lille. Kanske en oviss match på pappret, men med boka på Betfair Exchange så känns denna match helt rätt.

Lille har tagit ett ordentligt grepp om andraplatsen och förstörde PSG:s guldfest när man besegrade/krossade laget 14 april (5-1). Nu ska till PSG laget försvar sägas att det är inte många av storstjärnorna som spelar just nu, alla är plötsligt skadade, dessutom fick PSG en man utvisad redan efter trettio minuter. Dock detta förminskar inte Lilles prestation då det är starkt att göra fem mål på seriens bästa lag. Ett formstarkt lag, med andra ord S 32 V 19 O 7 F 6 M 54:28 P 64, placerar laget på en andra plats och just nu innehar man en av två åtråvärda CL platser. Bakom jagar Lyon (59 poäng) och Marseille (54 poäng). Med fem omgångar kvar ( Lille har en match mindre spelad) ser det onekligen bra ut för att få behålla denna plats. Det gäller dock inte att släppa bort poäng i onödan och därför bör de ha en god chans till att besegra ett formsvagt Toulouse idag. De bör absolut ta poäng fast det är bortaplan och det räcker även här för oss i vårt boka spel

Toulouse går kräftgång just nu, man har noterats för endast två segrar på de tretton senaste matcherna. Hemma är man dock galet bra, laget har bara en förlust på de fem senaste på just hemmaplan och den kom mot PSG (0-1). Man måste dessutom se upp lite bakifrån för kontraktet är inte helt klart ännu S 32 V 8 O 11 F 13 M 30:46 P 35, vid strecket ligger Dijon kvalplats (28 poäng) och under strecket Caen (26 poäng). Med fem omgångar kvar och femton poäng att slåss om gäller det att ta på blåstället och göra jobbet i varje match. Det ska dock tilläggas att Toulouse har även de en match mindre spelad än ovannämnda lag. Visst kan man ta en poäng hemma, då man är bra hemma, jag har dock svårt att se att Lille ska ge bort alla tre poängen när det står så mycket på spel för topplaget. Boka spelet till ett riktigt bra odds blir perfekt.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen