Alla SpeltipsBetfair ExchangeBettingpanelenSuperettan

SPELFÖRSLAG ANNANDAG PÅSK; Öster kommer “KÖRA” över IK Frej i mitt backa spel

Under söndagen satt både boka spelen, nu är det tio raka under påskhelgen

Då var påskdagens spel klara, båda spelen som jag rekade satt, även om det blev två kryssmatcher. Nu vinner vi som bookmaker på kryss vilket denna gång var en stor fördel i boka spelet. Jag är nu uppe i tio raka spel sen i torsdags och det är rent av fantastiskt facit att jag hamnar här igen två gånger under samma månad. Av mina trettiofem rekar i april månad är det nu trettiotre vunna – tre förlorade. Alla rekar kan ni läsa på Sportpanelen.se eller på Bettingpanelens Facebook. Idag hade jag tur med spelen och så har det varit ett par gånger under månaden, men att spela på Betfair Exchange ger mig så mycket större möjligheter än att spela på de traditionella bolagen.

Är ni fortfarande inte med och spelar på Betfair Exchange! Jag kan inte förstå varför? Att lägga singelspel på andra sidor med sämre odds tjänar bara bolagen på – att spela på Betfair Spelbörs tjänar bara du på. Knappa på länken längst ner och häng med mig på denna sida, så kommer vi tillsammans besegra de andra spelarna. Sätter du in 450 kronor och spelar för dessa får du direkt 450 kronor tillbaka om du förlorar spelet. Observera att du måste sätta hela summan på samma gång.

Nu laddar vi för spelet på annandag påsk. Jag vänder mig till en av de rikaste förorterna i Stockholm där IK Frej tar emot ett skadeskjutet Öster. Jag har spelet som ger klirr i kassan! Att jag skickar ut detta redan nu beror på att oddset kommer att sjuka snabbt när de som agerar bookmaker inser att de är helt fel ute.

IK Frej – Öster

Spelförslag;

Liga: Superettan  / Land: Sverige / Spelplats: Vikingavallen (Täby) / Spelstopp: 22/4 kl 17,30 / Insats 1500 kr / Odds = 1,99 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel 2:a: Backa = Spelare; Jag tror att Öster komma vinna matchen.

Nu måste det lossna för ett krisdrabbat Öster!

När Öster springer in på bortaplan mot seriens sämsta lag är det ett lag med lågt självförtroende och med förmodligen en lite låg moral i laget. Starten av årets serie är rent ut sagt katastrof. Efter tre omgångar har man verkligen inte kommit upp till de förväntningar som hela Växjö och som de själva satt upp efter den fina försäsong med kvartsfinal mot AIK i svenska cupen ( förlust i förläggning) S 3 V 0 O 3 F 0 M 2:2 P 3. Laget har alltså inte vunnit efter tre omgångar och har endast orkat med två ynka mål. Detta att jämföra med när man i Svenska cupen slog ut Falkenberg, MFF och Degerfors relativt enkelt. Vad är det som händer med Smålands stolthet? Ska de inte få se allsvensk fotboll 2020 i Växjö? Ta det lugnt, första tre trepoängaren kommer mot IK Frej. Det blir ingen lätt match för det är ingen demonarena de åker till. Vikingavallen är lika trång som en etta på Södermalm med elva inneboende Hammarbyfantaster. Dock publik trycket är noll så det behöver man inte oroa sig för. Sist jag spelade på Öster så förlorade jag, sist jag spelade på Frej vann jag. Nu blir det ett helt vanligt backa spel på 1X2 marknaden. Jag tror helt enkelt att Öster ska vinna detta, så en rak tvåa mina vänner och insatsen den ser ni i rutan där uppe. Nä jag tror inte för det gör man i kyrkan, jag är säker på att Öster vinner detta, det kvittar hur många parkerade bussar Frej placerar i straffområdet för målet kommer komma så småningom och då måste Frej framåt, vilket plötsligt lättar upp för fler Öster mål. Skulle man mot förmodan inte vinna denna match, då kommer man absolut inte spela i allsvenskan 2020.

IK Frej jobbar efter bästa förmågan med spelare som är lånade från olika klubbar, mest från Hammarby. Man gör det bra men man räcker helt enkelt inte till i superettan 2019. S 3 V 0 O 0 F 3 M 0:7 P 0 talar sitt tydliga språk, man är helt enkelt för dåliga. Nu har det bara gått tre omgångar och man stod upp riktigt bra mot otroligt starka Örgryte senast (2-0) men mot lag som ska vara topp fem ska de inte ha något att hämta, Öster ska absolut vara ett av dessa lagen. Nu får man kämpa och springa på Vikingavallen och försöka hålla nollan så länge det går och även om man skulle göra ett mål och ta ledningen ska det inte räcka till. Detta är ett riktigt bra backa spel och oddset kommer sjunka ner till runt 1,4 kanske ännu lägre. Så släng er in i spelet snarast om ni vill ta del av kakan som våra kära boka=bookmaker ger oss i denna match.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

“Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *