fbpx
Connect with us

SPELFÖRLAG; Favoriten i DFB – pokalen gör oss till vinnare med ett boka spel!

Publicerad

on

Då var påskhelgen slut och den slutade med att Öster inte gjorde jobbet i vårt backa spel. Det blev tio av elva spel denna påskhelg som gick in. Ni som hade följt mitt Öster spel och hade koll på matchen kanske gjorde en Cash Out och tog hem pengarna i 82:a minuten, man hade sex minuter på sig innan IK Frej vände. Öster kan med denna förlust säga hej då till allsvenskan 2020 enligt mig – trots att det är långt kvar. De håller helt enkelt inte för topp fem som det ser ut nu. Stor fantastisk fördel med Cash Out på Betfair Exchange om man följer matchen på telefonen, plattan eller live. Utnyttja denna när det är i slutet av matchen och det är jämt, det är pengar in eller minska förlusten som gör denna produkt så grymt bra.

Nu börjar vi om lite igen och med bara åtta dagar kvar på april månad så är målet givetvis att inte förlora fler spel, skulle det bli en förlust så ska de vara minimala. Ett litet fegt tänkande kanske, men denna månad ser ut att bli den bästa månaden i år och det ska jag hålla kvar vid. Med detta sagt betyder det inte att det inte blir spel – nä det kanske blir lägre insatser, men spel blir det. Totalt i april är det trettiosju rekar på denna sida och på Bettingpanelen Facebook grupp, det är fyra förluster, två med Öster som backa spel och två boka spel, men hela trettiotre vinster på Betfair Exchange. Allting finns att läsa om på ovanstående sidor.

Jag börjar med att titta på den intressanta semifinal mellan Hamburger SV – RB Leipzig som kommer spelas mot två lag i olika serier, där båda är topplag i varsin serie i DFB pokalen. Jag kommer att studera laguppställningar en timme innan match för att se om jag kommer öka upp min insats, låta den ligga kvar eller om det är så att RB startar med ett sämre lag, givetvis sänka min insättning med att först göra en Cash Out för att sen lägga om spelet. Vilket som ett spel blir det på matchen.

Hamburger SV – RB Leipzig

Spelförslaget;

Liga: DFB pokalen / Land: Tyskland / Spelplats: Volksparkstadion (Hamburg) / Spelstopp: 23/4 kl 20,45 / Insats 400 kr / Boka Odds = 6,4 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Hamburger SV ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om RB Leipzig vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Hamburger vinner. Då förlorar jag oddset 6,4 x insatsen 400 kr – insatsen = 2160 kronor.

RB Leipzig ska inte tappa detta, detta är det de kan vinna i år!

Leipzig är riktigt bra just nu, man placerar sig på en tredjeplats i Bundesliga och ska spela CL nästa år, inget kommer ändra detta faktum! De har hela tio poäng ned till Mönchengladbach som ligger på femteplats som jagar Cl platsen, mellan dem ligger Eintracht Frankfurt åtta poäng efter, så CL kommer man att spela nästa år. Det man inte kan göra är att vinna serien och då blir denna semifinal så mycket viktigare. I helgen möttes förövrigt just Mönchengladbach – RB och trots bortaplan gick Leipzig av planen som segrare (1-2). Det återstår fyra omgångar och på dessa krävs det två poäng för att säkra CL spel. Detta borde inte vara något problem, då man möter Freiburg och Mainz i de två kommande matcherna. Truppmässigt så är det inga nya skador sedan matchen i helgen. Formen är lysande med fem raka segrar i ligaspelet och en imponerande målskillnad (14-3). På bortaplan har de även där ett fint facit med åtta raka segrar.  Jag tror man tar denna match på absolut största allvar då detta är det enda man kan vinna i år och då lär det bli en final mot – förmodligen Bayern Munchen!

Hamburg måste fokusera på serien, detta är lagets prio!

Hamburg åkte förra året ur högsta ligan och har bra haft ett riktigt stort mål denna säsong och det är att komma tillbaka direkt. Laget har legat i toppen sedan i höstas, det sågs länge stensäkert ut att det bara skulle bli ett år i andra ligan, men på slutet har formen sviktat rejält och Köln har gått förbi i tabellen, samtidigt som det bara är två poäng ned till Paderborn på tredjeplatsen och ett jagande Union Berlin på fjärde plats. På de fem senaste ligamatcherna har det bara blivit tre oavgjorda och två förluster, inte en enda seger. I helgen spelade man bara kryss mot Aue hemma (1-1). Mycket av fokus kommande månad kommer att ligga på att hitta formen i ligaspelet för att säkra en plats tillbaka till Bundesliga. Att man skulle prioritera denna cup ser jag som helt idiotiskt om det skulle bli så. Nu kommer man givetvis ge allt, men med vårt boka spel så klarar vi även spelet på ett kryss.

Varning för!

Nä jag kan inte se några farliga varningar här, helt beroende på laguppställning en timme innan match kommer jag se om min insats ligger kvar eller inte. Med rätt lag kommer den förmodligen ökas upp lite.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen