fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Dagens bästa BOKA SPEL är Wolverhampton!

Publicerad

on

Igår gjorde RB Leipzig jobbet med att gå till final i Tyska cupen och vårt spel satt, tyvärr så blev det inte så glädjande då min snabbanalys av Huesca – Eibar i Bettingpanelen var helt fel. Gick i från min plan att bara ha en match om dagen april ut, går nu tillbaka till denna igen och håller strikt på denna i sju dagar till.

Fina matcher ikväll, (onsdag) allsvenskan har fem matcher som går av stapeln, även DFB pokalen andra semifinal spelas, med Bayern Munchen som storfavorit. Egentligen är denna match det ultimata boka spelet, men jag kan tycka att BM har blivit lite för stora favoriter på bortaplan! Kostnaden vid ett BM fall skulle kunna radera ut stor del av månadens vinstmarginal. Jag går istället emot strömmen och tittar på PL matchen Wolverhampton – Arsenal där många tror att Wolverhampton ska vinna! Här ser jag ett stort spelvärde i att boka just Wolverhampton –  varför! Mer om det i reken nedan.

Wolverhampton – Arsenal

Spelförslaget;

Liga: PL / Land: England / Spelplats: Molineux Stadium (Wolverhampton) / Spelstopp: 24/4 kl 20,45 / Insats 800 kr / Boka Odds = 3,05 / Spelbolag: Betfair Exchange / Spel: Boka = Bookmaker; Jag tror INTE att Wolverhampton ska vinna matchen. Jag dubblar min insats om Arsenal vinner eller spelar kryss. Jag förlorar mitt spel om Wolverhampton vinner. Då förlorar jag oddset 3,05 x insatsen 800 kronor – insatsen = 1640 kronor

Wolverhampton har gjort en otroligt bra säsong, kan sluta topp sju!

Wolverhampton är nykomlingar i PL, med detta skrivit så ska man säga att de har stått för en enastående säsong så här långt. Att som nykomlingar gå in utan respekt för motståndare oavsett namn på klubb eller vilka stjärnmotståndare som står på andra sidan är ett fantastiskt bra facit till tränare Espirito Santo. Efter att man vann Championship 2018, är man nu på en tiondeplatsen i PL, S 34 V 13 O 9 F 12 M 41:42 P 8. Vinner man ikväll mot Arsenal klättrar man upp till en sjundeplats, det innebär placeringen precis under de bästa sex lagen som alltid ligger där. Man har under säsongen bland annat vunnit mot Chelsea, två gånger mot Manchester United och mot Tottenham på bortaplan.

I sin senaste match mot Brighton blev det en mållös tillställning, Wolverhampton dominerade matchen totalt, men trots att man noterades för tjugotre skott, fjorton hörnor och över sjuttio procents bollinnehav, gick man mållös från matchen. Hemma är man riktigt bra S 17 V 8 O 4 F 5 M 24:20 P 28, vilket ger en åttonde plats i hemmastatistiken över alla lag i hela PL. När man ser mer ingående på formen i de fem senaste matcherna är det dock inte så muntert S 5 C 1 O 2 F 2 M 4:7 P 5, men i dessa matcher finns en vinst mot Manchester United och ett kryss mot Chelsea.  Att tänka på är att Wolverhampton har endast förlorat fem matcher på sin hemmaborg under hela säsongen. Nu stå ytterligare ett topplag för motståndet, ett Arsenal som inte riktigt är på hugget, men med boka spelet så vinner vi på kryss och jag kan inte se att Wolverhampton ska ta alla tre poängen när Arsenal har mer att spela för.

Arsenal har inte råd att tappa alla tre poängen ikväll! En CL plats står på spel!

För att vara ett storlag och just tillhöra de sex bästa, så är Arsenals bortaspel denna säsong miserabelt. S 16 V 6 O 4 F 6 M 27:28 P 22, det har gjort att årets säsong inte är så bra som den borde vara. Man går in i dagens match med att placera sig under de så åtråvärda CL platserna M 34 V 20 O 6 F 8 M 68:43 P 66, före ligger Chelsea (67 poäng) och Tottenham (70 poäng) båda dock med en match mer spelad, bakom jagar Manchester United (64 poäng). Ikväll har man absolut inte råd att förlora om vill vara med och spela CL till hösten. De måste helt enkelt vinna ikväll, eller de måste åtminstone ta en poäng.

Skulle man gå miste om CL är det utan tvekan på grund av sitt spel på resande fot, man har konstigt nog bara hållit nollan en enda gång under hela säsongen på bortaplan i PL. Den höll man i lagets senaste match borta, Watford (0-1) Nu reser man till ett lag som är ruskigt hemmastarka. Något som skiljer lagen åt inför denna matchen är motivation. Arsenal behöver desperat poäng om man ska nå en CL placering ( fyra bästa). Arsenal förlorade senast hemma mot Crystal Palace (2-3), här visade man upp en katastrofal defensiv som måste bli bättre till kvällens drabbning. Vinner man ikväll mot Wolverhampton har man ett stort övertag i jakten på Champions League. Ikväll tar de minst en poäng och revanscherar sig för senaste hemma torsken.

Varning för!

Arsenal är dåliga borta och Wolverhampton är bra hemma, varför då boka detta spel! Arsenal har på pappret så mycket bättre lag (tyvärr dålig tränare) vilket gör att man ska kunna manövrera ut detta starka hemmalag. Arsenal har också så mycket att spela för och har absolut inte råd med ännu en förlust. Dock ska ett varningsfinger höjas för att Arsenal släppte in tre mål hemma i senaste omgången. Spelar Arsenal som mot Napoli då kommer man vinna matchen med flera måls marginal.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen