fbpx
Connect with us

Speltips 29/9 Inför Ullensaker/Kisa – Tromsö: Vinst gäller!

Publicerad

on

Tromsö har plötsligt tappat serieledningen i OBOS ligan, men med en seger under onsdagen vänder man och återtar ledningen.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ ULLENSAKER/KISA:
Placerar sig just nu på en 12:e plats med 17 inspelade poäng och 28-34 i mål. Det är ungefär där och kanske några placeringar högre man kommer ligga när säsongen tar slut. Laget blev 8:a förra året, att man ska placera sig bättre än så denna säsong är ytterst tveksamt om man ser till vad man presterat när mer än hälften av serien är spelad. Laget har på de 5 senaste matcherna 3 förluster och 2 segrar och 10-11 i målskillnad. En match vann man med 6-1, men man förlorade också senaste matchen mot Raufoss med 1-4. Ett typiskt mittengäng som har höga toppar men också låga dalar.

✅ TROMSÖ:
Som ramlade ur högsta ligan förra säsongen på målskillnad, har tappat sin serieledning till Sogndal med en match mindre spelad, vinner man hängmatchen under tisdagen så tar man tillbaka ledningen igen. De fem senaste har det ”bara” blivit 3 vinster, 1 kryss och 1 förlust mot topplaget Lilleström (0-1). Senast slog man Grorud hemma (3-1) Nu ligger man tvåa med 30-12 i mål och 38 poäng på 17 matcher.

✅ SPELET:
Tromsö är för bra för att spela i andra ligan, samtidigt som man är ett bottenlag i högsta ligan. Med fantastiska 30 gjorda mål på 17 matcher och bara 12 insläppta ska det mycket till för att hemmalaget ska röra till det för Tromsös planer att gå direkt upp igen. Detta borde vara en ensidig historia där ett laddat Tromsö vinner med flera måls marginal. Spelet blir som vanlig seger med ett Asien spel som extra krydda på moset. Jag trycker på i insatsen då detta är en match som Tromsö måste och ska vinna.

Spelen lägger jag på William Hill.
✅ Tromsö 2:a / Odds 1,73 / 800 kronor.
✅ Tromsö 2:a Asien – 1 / Odds 2,30 / 800 kronor.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen