fbpx
Connect with us

Alla förutsättningar inför avgörandet mellan Barcelona och Chelsea

Publicerad

on

Inför det första mötet på Stamford Bridge var det många som undrade hur Antonio Conte och hans mannar skulle leverera när det gällde som mest. Svaret vi fick där var, helt okej ändå. Ett oavgjort resultat i form av 1-1 och fördel Barcelona inför det stundande returmötet på Camp Nou.

Det går att argumentera för att det var slarv från Chelsea sida i det första mötet som gjorde att Barcelona lyckades få mig sig ett bra resultat. Andreas Christensen slarvade i försvarspelet och när Lionel Messi får den chansen, ja då är det självklart att han tar den. Trots att han aldrig hade gjort mål på London-laget innan. Målet betyder även att Barcelona sitter i förarsätet inför matchen på Camp Nou.

Barcelonas officiella bettingpartner, Betfair, har självklart laget som favoriter i matchen och även att spanjorerna tar sig vidare till en kvartsfinal.

 • Barcelona vinner matchen – 1.44
 • Oavgjort – 5.00
 • Chelsea vinner matchen – 8.00

Där ser vi rätt tydligt åt vilket håll det barkar. Betfair tror att det kommer bli mycket svårt för Chelsea att rå på ett formstark Barcelona inför ett fullsatt Camp Nou. Dock är inte spanjorerna favoriter till att vinna hela upplagan av Champions League i år. Enligt Betfair är det den förre Barcelona-tränaren, Joseph Guardiolas Manchester City som är favoriter – som har haft en helt makalös säsong bakom sig. Så här ser topp tre ut vad gäller favoriterna till att lyfta bucklan.

 • Manchester City – 4.00
 • Barcelona – 5.00
 • Real Madrid – 5.00

En av anledningarna till Barcelonas fina säsong är den balans som laget hittat med Ernesto Valverde – ett väldigt fint försvarsspel tillsammans med en oerhört effektiv offensiv. Det vi dock kunde skymta under det första mötet var hur Willian var helt briljant i sin position och Eden Hazards ständiga hot mot backlinjen. Något att höja ett litet varningsfinger mot om man håller på Barcelona. Oddsen för att vi får se någon av dessa två göra mål är det dock väldigt bra spelvärde i.

 • Eden Hazard gör mål – 4.00
 • Willian gör mål – 6.00

Sportpanelens speltips inför matchen:
Vi ser också självklart Barcelona som favoriter till att på något sätt ta sig vidare till kvartsfinalen, MEN, är det något lag som kan göra det så är det Chelsea – dom har gjort det förut och dom kan aboslut göra det igen. Det är inte direkt så att matcherna mellan dessa två lag saknar känslor och draman, utan under dessa matcher bjuds det nästan alltid på en kontrovers. Antingen är det resultatet som sviktar lite åt fel håll, eller så är det domaren som har klivit in och avgjort.

Det som vi dock har känner väldigt starkt för och som har ett väldigt fint spelvärde, är att Chelsea får flest hörnor i matchen till hela 6 gånger pengarna. Det är trots allt Chelsea som måste framåt, oavsett om Barcelona gör ett mål eller inte. Contes mannar spelar ofta längst kanterna för inlägg plus att Chelsea har en fördel i luftrummet gentemot Barcelona. Det är dagens absolut bästa spel tycker vi!

Troliga startelvor inför matchen:

Chelsea:

 • Courtois
 • Azpilicueta, Christensen, Rüdiger
 • Moses, Fabregas, Kante, Alonso
 • Willian, Pedro
 • Hazard

Barcelona:

 • Ter Stegen
 • Roberto, Pique, Umtiti, Alba
 • Paulinho, Busquets, Rakitic, Iniesta
 • Suarez, Messi

Inför matchen har även Betfair ett kanonerbjudande för alla nya kunder, där ni kan ta del av 100% insättningsbonus upp till 1000 kronor. Ett erbjudande man inte vill missa inför matchen.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

 • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
 • Skapa ett konto med kampanjkoden ZSKACJ och sätt in minst 100 kr.
 • Välj vilken bonus du vill utnyttja: 100-1000 kronor.

Gå till kampanj

Regler och villkor

 • Du måste vara en ny kund hos Betfair
 • Du måste vara MINST 18 år för att gå med.
 • Betfairs generella regler och villkor gäller
Matchinfo:
Vad: Barcelona – Chelsea, Champions League.
Var: Camp Nou.
När: 14 mars klockan 20.45.
Hur: Viasat Fotboll, Viaplay.se
Domare: D. Skomina (TJE)

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen