fbpx
Connect with us

Ett måste för alla som älskar Manchester United – 8 gånger pengarna på vinst mot Sevilla

Publicerad

on

En oerhört spännande drabbning väntar på Old Trafford ikväll. Efter 0-0 borta mot Sevilla väntar nu ett väldigt nervkittlande möte mellan lagen. Som att detta inte var nog höjer även Betfair oddset till otroliga 8.00 gånger pengarna på en seger för Manchester United. 

José Mourinhos mannar har hittat en fin formkurva så här mot slutet av säsongen. Laget vände ett sent underläge mot Crystal Palace i ligan för två omgångar sedan och nu senast slog man ärkerivalen Liverpool, i en indirekt final om andraplatsen.

Nu väntar säsongen kanske mest spännande möte, en måstematch om Manchester United ska vidare till nästa runda i Champions League. Som bekant slutade det 0-0 i det första mötet, vilket innebär att United kommer att behöva göra mål för att gå vidare.

Se till att ta chansen att öka intensiteten ytterligare med oss på Sportpanelen och Betfair, som nu erbjuder hela 8.00 gånger pengarna på en vinst för Manchester.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett kontot med vår kampanjkod ZFBMAX.
  • Placera ett spel att Man Utd vinner.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen