fbpx
Connect with us

Zlatan Ibrahimovic tillbaka inför avgörandet i Champions League

Publicerad

on

Under gårdagens träning inför den avgörande matchen i Champions League mot Sevilla syntes inte stjärnan Paul Pogba till för reportrarna som var på plats. Även Marcos Rojo, Daley Blind, Phil Jones och Ander Herrera var frånvarande på grund av skador. Däremot var Anthony Martial och Zlatan Ibrahimovic åter klädda i träningsställ.

José Mourinho förklarade att Pogba stod över helgens vinstmatch mot Liverpool efter att ha åkt på en smäll mot slutet av ett träningspass i fredags. Under sin presskonferens inför Sevilla-matchen avslöjade dock Mourinho att Pogba visst deltog i gårdagens träning. Dock klev Pogba inte in på träningsanläggningens gräsmatta förens efter att journalisterna hade lämnat träningsanläggningen, enligt Mourinho. Om Pogba kommer att kunna spela mot Sevilla är fortsatt osäkert enligt Mourinho.

Senast Zlatan Ibrahimovic spelade en match för Manchester United var den 26:e december då Manchester United spelade 2-2 mot Burnley under Boxing Day. I början av mars bekräftade Mourinho de flestas misstankar – detta blir Zlatans sista säsong i Manchester United. Zlatan har själv uttryckt att han är sugen på att spela med Sverige i EM i sommar. Dock underströk Zlatan själv att han behöver speltid för att bevisa att han kan bidra med något till landslaget med tanke på sin knäskada och sin stigande ålder. Rykten säger att Zlatan överväger en flytt för att avsluta sin karriär i den nordamerikanska fotbollsligan MLS.

Om vi får se det svenska landslagets bäste målskytt genom tiderna göra ett sista framträdande för landslaget i EM eller ej och om vi får se den elvafaldige svenska Guldbollen-vinnaren avsluta sin karriär i MLS eller ej återstår att se. Vad som däremot återstår att se först är om Zlatan får speltid mot Sevilla eller ej. Närmast på agendan är står kvällens avgörande Champions League-match mot Sevilla på Stamford Bridge. Första mötet på Estadio Ramón Sanchez Pizjuán slutade 0-0 och för att ta sig vidare måste Manchester United klara av den svåra uppgiften att göra mål samtidigt som de håller igen tätt bakåt. Om det går vägen för Manchester United eller ej återstår också att se.

Se till att ta chansen att öka intensiteten ytterligare med oss på Sportpanelen och Betfair, som nu erbjuder hela 8.00 gånger pengarna på en vinst för Manchester.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Skapa ett kontot med vår kampanjkod ZFBMAX.
  • Placera ett spel att Man Utd vinner.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen