fbpx
Connect with us

Premier League ; Nya uppgifter angående José Mourinho, rykten är många!

Publicerad

on

Dagarna i Manchester United är snart räknade för José Mourinho. I alla fall om vi får lov att tro brittisk media.

Mourinho är på väg att få sparken från United, något som allt fler uppgifter tyder på. Så  skriver Daily Mail om gårdagens rykten från Sun On Sunday. Men de lägger också till att den kommande ligaomgången kan bli tränarens sista. Manchester United möter ikväll Valencia i CL, och Newcastle hemma i ligan på lördag.

Zinedine Zidane är personen som väntas ta över. Den franske tränaren, som nådde fantastiska resultat med Real Madrid – och inte mist i Champions League. The Sun skriver att fransosen håller på att lära sig engelska, för att vara redo att ta över klubben redan efter vinteruppehållet.

Fast det finns även andra teorier. Eventuellt blir det istället samarbeta med “Becks” igen. Det då engelsmannen vill ha Zidane som sin tränare i MLS-laget Miami FC. Så kanske lär sig Zidane engelska för att kunna ta över Miami-klubben? Det lämnar vi osagt. Men det verkar i alla fall som den förre Los Blancos-tränaren fortsätter sin tränarkarriär relativt snart. Vi tror det blir Manchester United som han tar över, kanske redan till helgen om man inte lyckas vinna kvällens CL match.

// Sportpanelen

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen