fbpx
Connect with us

Premier League; Pep Guardiola hoppas på Sané!

Publicerad

on

Leroy Sané har en tuff period i sin karriär just nu. Men City-tränaren Pep Guardiola varnar den blott 22-årige mittfältaren.

Först petades han i Jogi Löws VM-trupp i somras, och sen har han fått spendera mer tid på bänken även i Manchester City. Det är med andra ord tufft för Premier Leagues främste unge spelare från fjolårssäsongen. Att inte få spela tar på motivationen.

Men han får inte tappa motivation, menar Pep Guardiola. Den katalanske tränaren säger till spelaren att inte ge upp. Det kommer massor av matcher och det finns alltid möjlighet för speltid.

När det stod klart att Leroy Sané skrivit på för City så var det dock gladare miner.

– Jag känner mig riktigt bra, jag är glad över att vara här och att det hela har fungerat. Nu kan jag bosätta mig här i Manchester och spela för City, säger tysken och fortsätter:

– En av anledningarna till att jag beslutat att gå hit är Pep Guardiola. Han övertygade mig att komma hit för att fortsätta utvecklas och jag vet att jag kan lära mig mycket under hans ledning och på så sätt ta nästa steg i min karriär. Jag tror att han kan göra mig till en mer komplett spelare.

Bildresultat för pep guardiola

Rean ikväll går Manchester City in i sin nästa CL match, vi får se om han då har Peps förtroende!

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen