fbpx
Connect with us

José Mourinho öppnar dörren för Paul Pogba

Publicerad

on

paul pogba barcelona FC

Enligt den brittiska tidningen The Sun ska ett spänt samtal mellan Manchester Uniteds tränare, José Mourinho, och Manchester United-spelaren Paul Pogba ha ägt rum.

För drygt en vecka sedan spelade Manchester United sin ligapremiär mot Leicester. Tränaren José Mourinho gav Paul Pogba kaptensbindeln inför premiären, som slutade med en premiärseger (3-1) för Manchester United. Lagets stjärna, Paul Pogba, gjorde säsongens första mål efter en straff i 3′.

Seger med trist eko

Under sommaren har det pratats en del om att Pogba ska vara sugen på en flytt till La Liga-klubben FC Barcelona. Anledningen till att Pogba inte trivs i Manchester United längre sägs bland annat vara att han inte tycker om de kontroversiella uttalanden Mourinho gjorde under sommarturnén i USA. Mourinho uttryckte bland annat att de unga spelarna inte var tillräckligt bra för att spela i a-laget.

I en intervju efter premiärmatchen avslöjade Pogba att ”det finns saker jag kan säga och att det finns saker jag inte kan säga, annars blir jag bötfälld”. Tränaren Mourinho, som är känd för sitt temperament och sitt stora ego, rapporteras inte ha tagit uttalandet med ro. Enligt The Sun sägs ha haft ett samtal med spelaren som inte slutade särskilt bra.

Om du har synpunkter ska du prata med mig och inte med pressen, ska Mourinho ha sagt till Pogba.

Om du önskar att lämna Manchester igen, behöver du bara be om en övergång, var Mourinhos råd till Pogba enligt The Sun.

Pogbas svar

Pogba var inte nöjd med Mourinhos ord och sägs ha hänvisat tränaren att kontakta sin agent om han vill kommunicera honom i framtiden.

Om du vill prata med mig igen så får du gå via min agent, ska Pogba ha svarat Mourinho.

Mino Raiola, Pobgas agent, sägs försöka ordna en flytt till Barcelona innan det spanska transferfönstret stänger. Fönstret i Spanien stänger den 31:a augusti, så vill Raiola och Pogba ordna en flytt är det läge att lägga på ett kol nu.

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen