fbpx
Connect with us

Sergio Ramos svarar på Jurgen Klopps kritik

Publicerad

on

Liverpools tränare Jurgen Klopp har vid flertalet tillfällen kritiserat Sergio Ramos och hans, enligt Klopp, hänsynslösa spel efter vårens Champions League-final mellan Real Madrid och Liverpool. 

Missa inte att spela på dagens Supercupfinal med en boostad odds! Klicka här.

Senast för ett par dagar sedan uttryckte Klopp sig på följande sätt om Ramos under en presskonferens:

Jag förväntar mig att han (Ramos) ska bedöma situationerna bättre och ha sitt sinne påslaget. Situationen med honom kan ha varit en tillfällighet, men Salah togs ut ur matchen under en enastående fas av sitt fotbollsliv – i mitten av banan.

Många säger att det är sånt som händer. Men om det är budskapet som vi skickar till våra barn, att allt är tillåtet och att det bara handlar om att vinna, så är jag glad över att lämna den här planeten om 40 år, kommenterade Jurgen Klopp.

Sergio Ramos svarar

Under gårdagens presskonferens inför Supercup-finalen mot Atletico Madrid blev Ramos ställd frågan vad han tycker angående Klopps uttalande om honom. Tidigare under sommaren svarade Ramos på kritikerna att ”nu fattas bara att Firmino ska säga att han blivit förkyld på grund av att droppar av mitt svett landade på honom”. Eftersom att Klopp inte riktigt har lyckats släppa situationen som ägde rum i finalen dök alltså frågan upp till den spanske spelaren ännu en gång. Ramos som är lagkapten för både Real Madrid och det spanska landslaget, och därmed får vara med och rösta på bland annat vem som ska få priset som ”årets manager”, svarade på följande sätt:

Jag upprepar: jag gick inte för att ta tag i någons arm, han tog tag i min arm och resten är händelseföljd av spelet. Jag hade inte i avsikt att skada min fotbollskollega vid något tillfälle.

Hans (Klopps) åsikt är kanske hans förklaring till förlusten i finalen, men det är inte heller den första han förlorar. Han borde fokusera på sitt eget och låta oss spelare, som kontinuerligt har visat en hög nivå under många år, vara så kanske han tillslut kan säga samma sak längre fram, fast som tränare.

Dessutom har jag röstat på honom som en av (de bästa) tränarna eftersom hans åsikter spelar ingen roll för mig. När jag skulle rösta på ”årets bästa tränare” är han en av de som fick min röst, så jag hoppas att han kan lugna ner sig lite, sa Sergio Ramos under presskonferensen inför Supercup-finalen i Tallin.

Missa inte chansen att spela på kvällens Supercupfinal med en boostad odds! Klicka här.

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen