fbpx
Connect with us

SPELTIPS PAOK – Chelsea; Oddsen är fantastiskt höga och synas!

Publicerad

on

Vi avslutar två härliga dagar med CL fotboll och går direkt in i EL slutspelet, hela 24 matcher har vi möjlighet att följa under denna kväll. Vårt spel igår, satt klockrent, både singelspelet med Juventus och vår dubbel där vi la till Helsingborg mot Brage gick in. Detta trots att Juventus fick Ronaldo utvisad efter endast 39 minuter. Nu är det dags att förvalta gårdagens spel och det gör vi med Chelsea som känns för överlägsna borta mot PAOK, här tar vi spelet Chelsea 2:a till oddset 1,90 hos betfair

Spelanalys PAOK;

PAOK har förstärkt laget med svenske Pontus Wernbloom, som till en början fått agera inhoppare i sin nya klubb. Jag personligen kan inte tycka detta är en jätteförstärkning, det fanns diskussioner om att Pontus skulle gå till AIK istället för Sebastian Larsson, men han tackade nej och valde istället PAOK. Det är annars ett ganska intressant lag grekerna fått fram inför årets säsong. Det är flera spelare som tillhört stora europeiska klubbar tidigare, som exempel Vieirinha, som värvades från Wolfsburg. Omar El Kaddouri och Chuba Akpom är också nya inför säsongen, båda har tillhört storklubbar tidigare. PAOK:s ligasäsong har precis börjat och man är obesegrad efter 3 omgångar.

Nu går man in i Europa League-gruppspelet. Man kvalade till Champions League men fick ge sig mot SL Benfica i playoff-rundan. PAOK har goda chanser att ta sig vidare till slutspel i årets upplaga av Europa League, då man förutom Chelsea lottats med MOL Vidi och FC Bate Borisov, där jag ser FC Bate Borisov som den största utmanaren.Man startar gruppspelet på hemmaplan och man får möta tuffast möjliga motstånd direkt.

Spelanalys Chelsea;

Vi var många som tvekade när Mauricio Sarri blev klar som ny tränare för Chelsea. Men vilken succé det blivit, en fin start på ligasäsongen med 5 vinster av 5 möjliga och en ligaledning på det. Sarri har verkligen fått sin spelidé att fungera i Chelsea.Man ska vinna gruppen alla dagar i veckan med det material man har till sitt förfogande, vi kan inte se att de ska kunna tappa poäng mot något av lagen i gruppen varken på bortaplan eller på hemmaplan.

Sarri förväntas lufta spelare och rotera en hel del, Chelsea har flera fina värvningar inför säsongen som har gjort att bredden är betydligt bättre än tidigare. Klasskillnad råder mellan lagen som möts i första omgången, trots roteringar i startelvan skall laget var storfavoriter till segern denna match. Vilar Morata så spelar Giroud, vilar Hazard så spelar Pedro och så vidare, ni ser själv vilken trupp som Chelsea har i år.

Chelsea är på pappret storfavoriter till att vinna gruppen. Självförtroendet är på topp efter ligastarten. Sarris fotboll innebär mycket bollinnehav och det kommer passa perfekt för Chelsea i matcher mot sämre motstånd. Jag går för raka tvåan på 1,90 hos betfair

 • Jämför man trupper spelare för spelare är det ingen från PAOK som skulle ta en plats i dagens Chelsea.
 • Hemmaplan är viktigt i cuperna, men vi kan inte se att det spelar någon roll i denna match.
 • Chelsea har fått fem matcher i ligan och vunnit alla, detta ger självförtroende i det nya spelsystemet som Mauricio Sarri tillämpar
 • Chelsea bör kunna gå hela vägen till final i årets EL.
 • Klasskillnad råder trots att Chelsea förväntas rotera i startelvan.
 • Chelsea har 5 raka segrar i ligan inför mötet mot PAOK.
 • Senaste gången Chelsea spelade Europa League så vann man hela turneringen.
 • PAOK har börjat serien bra, men skillnad på Grekiska superligan och PL är enorm.
 • PAOK har Pontus Wernbloom som ett nyförvärv, detta är enligt mig inte längre en klasspelare.

Spelförslag; PAOK – Chelsea

 • Matchstart : 18:55
 • Arena : Toumba – stadion, kapacitet 28 8703
 • Spel: 2:a
 • Odds: 1,90 gånger pengarna
 • Spelbolag: betfair

Ta del av den fantastiska kampanjen på betfair som ger dig hela 100% bonus upp till 1000 kronor. Klicka på gå till kampanjen för att ta del av bonusen.

Gå till kampanj

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen