fbpx
Connect with us

SPELTIPS IFK Hässleholm – Sölvesborg; Livsviktig match för båda lagen, vi har spelet!

Publicerad

on

Kvällens spel i Sverige är långt ifrån alla fina matcher i EL. Min kombination IFK Hässleholm – Sölvesborg tillsammans med Chelsea från EL spel ger en bra dubbel under torsdags kvällen. Spelet en singel IFK Hässleholm 1:a till oddset 1,55 samt en dubbel; IFK Hässleholm 1:a och Chelsea 2:a till oddset 2,94 hos betfair

Analysen för Chelsea kan ni läsa längst ner på sidan

Spelanalys IFK Hässleholm;

Det finns två klubbar i staden Hässleholm, bägge spelar i Division 2 Östra Götaland. Den rika klubben Hässleholms IF och den fattiga före detta storklubben IFK Hässleholm. IFK som alla räknade med skulle ramla ur serien i år då klubbens spelare består av ungdomsspelare från deras akademi har gått bättre än väntat och placerar sig på en elfte plats precis ovanför just stadens andra lag Hässleholms IF.

IFK gjorde en fantastiskt bra match under helgen när man spelade 2-2 mot serietvåan Assyriska Turabdin från Jönköping, detta trots att IFK bjöd på ett tidigt mål i varje halvlek.

Efter en och en halv minut kunde smålänningarna ta ledningen med en klackspark. IFK kom tillbaka och efter en halvtimma kvitterade Mike Andrew elegant framspelad av Gustaf Lindroth. IFK hade sedan möjlighet att göra ytterligare mål men 1-1 stod sig i halvlek..

Andra halvlek började på exakt samma sätt som första, med ett baklängesmål efter 1,30 – men sedan tog IFK hand om kommandot och borde tagit alla tre poängen. Kvitteringen kom i 65:e minuten när unge Lucas Johnsson spelade fram Mike Andrew som inte gjorde något misstag.

Just Lucas Johnsson (född 2001) hade stor show på sin högerkant och bidrag med fart och fläkt vilket vi tror Sölvesborg får se upp med under kvällens match, men ännu bättre denna dag var nye Nathaniel Tongovula, även kallad Anderson. Denne elegante lirare gjorde lite som han ville och gled ifrån motståndarna hur tufft han än blev behandlad och med sin briljanta teknik lekte han med Assyriska spelarna. Denna spelare kan bli den vågskål som gör att IFK Hässleholm kommer klara kontraktet i år.

Spelanalys Sölvesborg ;

Det är inte lätt att vara herrlag i Sölvesborg, ett stenkast från denna lilla stad ligger Mjällby, där det storsatsas för att komma tillbaka till finrummet. De bästa spelarna, spelar givetvis i Mjällby och Sölvesborg får vara glada för att vara talangfabrik eller b lag till detta lag.

Nu har man under hösten gått in i en lånekarusell, där man lånar spelare från Mjällby, det är med förutsättning att de inte spelar på samma dag. Detta har gett resultat, från att ligga absolut sist har man nu rest sig och jagar de två Hässleholms klubbarna över strecket. Spelare som man lånat in från Mjällby är den talangfulle forward Omar Dampha och sedan tidigare har man även lånat in Jacob Ottosson och Philip Persson. Detta har gjort att laget nu ser en ljusning för att klara kontraktet.

  • Fördel IFK Hässleholm då de spelar på hemmaplan Sölvesborg har inte vunnit på de 10 senaste bortamatcherna
  • IFK Hässleholm har bara fyra förluster hemma under säsongen.
  • IFK Hässleholm skulle vunnit borta mot topplaget Assyriska i helgen, man vände starkt  underläge två gånger.
  • IFK:s nya anfallare från Sierra Leone Nathaniel Tongovula är en klass spelare för att spela i tvåan, han kan avgöra matcherna själv.
  • Sölvesborg har bedrövliga 22-41 i målskillnad på 21 matcher, IFK har 29-32 på lika många matcher vilket ger fördel hemmalaget.

Spelförslag; IFK Hässleholm – Sölvesborg

  • Matchstart 19:00
  • Arena : Österås IP Hässleholm, kapacitet 2500
  • Spel: 1:a
  • Odds: 1,55 gånger pengarna
  • Spelbolag: betfair

Betfair erbjuder alla nya spelare 100% bonus upp till 1000 kr klicka nedan och ta del av detta fantastiska erbjudande

Gå till kampanjen

Analys PAOK-Chelsea

SPELTIPS PAOK – Chelsea; Oddsen är fantastiskt höga och synas!

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen