fbpx
FotbollKampanjerLiverpoolPremier League

Ett kanonerbjudande för alla oss som älskar Liverpool

Dags att återuppta jakten på toppen i Premier League

Efter tio dagars uppehåll är det återigen dags att ta upp kampen om topplaceringarna i Premier League. Senast det begav sig i ligan blev det vinst mot Southampton med 0-2 på bortaplan och nu senast överkörningen av Porto i Champions League.

Man kan verkligen snacka om att laget har hittat rätt den senaste tiden. Efter dom tveksamma straffarna mot Tottenham (2-2) har tåget rullat på för vårt kära Reds, med två raka nollor bakåt och sju mål framåt. Rent ut sagt, anfallet sett helt fantastiskt ut den senaste tiden.

På lördag klockan 16.00 kommer West Ham på besök på Anfield, ett Londonlag som inte har en direkt toppad formkurva, trots vinst senast mot Watford med 2-0. Laget hade gått utan vinst i fyra raka matcher innan vinsten senast.

Historiskt sett har Liverpool ett övertag vad gäller statistiken lagen emellan och de senaste två mötena med West Ham har slutat med vinst, både 4-1 och 4-0. Vi tror att Liverpool kommer att göra processen kort med Londonklubben, då vi inte behöver vila våra stjärnor inför retur i Champions League – vilket betyder att vi kan ställa upp med bästa möjliga elva.

Vi tror på en 2-0 seger, där Sadio Mane och Roberto Firmino blir eftermiddagens målskyttar. Tillsammans med Betfair har vi även ett kanonerbjudande för alla oss som tror att Liverpool tar hem vinsten. Betfair erbjuder nämligen 6 gånger pengarna på en hemmavinst för nya kunder. Enkla pengarna tycker vi, sätt en 50-lapp och bygg upp kassan med 300 kronor om spelet går i hamn.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Matchinfo:
Vad: Liverpool – West Ham, Premier League.
Var: Anfield.
När: 24 februari klockan 16.00.
Hur: Viasat Fotboll, Viaplay.se
Domare: C. Pawson (ENG)

Tags

Relaterade artiklar