HockeyKampanjer

Hockey-VM: 40(!) gånger pengarna på Tre Kronor mot USA

Det börjar dra ihop sig i VM-turneringen i Danmark

Tre Kronor är vidare till semifinal i VM. Lagets otroliga form fortsätter och nu vankas det en superhet semifinal mot USA på lördag klockan 15.15.  Inför matchen får nu alla nya kunder hela 40 gånger pengarna på en svensk seger.

USA har imponerat under turneringen hittills. Kollektivet har fungerat bra och ibland mindre bra, men spelarna i den amerikanska truppen är individuellt väldigt skickliga. Laget slog ett starkt Tjeckien i kvartsfinalen, mycket tack vare Patrick Kane som toppar hela VM:s poängliga med 19 poäng. Laget har även gjort 42 mål – och släppt in 19 mål bakåt.

Tre Kronor är alltså fortsatt obesegrade i VM-turneringen. Dock hade laget lite problem i sin kvartsfinal mot Lettland under gårdagen – och det vart onödigt spännande. Det svenska landslaget har hittills gjort 34 mål i turneringen och har ett målsnitt på 4,25 per match.

Matchen mellan Sverige och USA spelas på lördag den 19:e maj kl 15.15 på Royal Arena i Köpenhamn. Matchen kommer sändas som vanligt på TV3 samt Viaplay.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

 

Tags

Relaterade artiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *