fbpx
Connect with us

Hockey-VM: Inför Tre Kronor mot Lettland i kvartsfinalen

Publicerad

on

Efter den senaste vinsten mot Ryssland blev det alltså Tre Kronor som vann hela gruppen. Nu ställs man mot ett inte lika starkt Lettland, som inte har imponerat jättemycket i turneringen hittills. Sverige kommer till spel i kväll som det enda laget i turneringen som är fortsatt obesegrat. 

Unibet: över 5.5 mål i matchen – 2.10 gånger pengarna

Som tidigare nämnt gick Tre Kronor obesegrade genom hela gruppspelet, då man lyckades vända matchen mot Ryssland och tillslut även tillskrevs som gruppsegrare. Tre Kronor har sett väldigt starka ut i den första perioden under nästan varje match – för att sedan slå av på tempot en aning, åka på lite för många utvisningar och på så sätt bjuda in motståndarna in i matchen igen. Detta har lett till att man har fått matcherna att bli, i vissa fall, onödigt spännande. Matcherna mot Slovakien, Schweiz och Tjeckien är väldigt bra exempel på detta.

Unibet: Gör valfri insättning – få upp till 500% insättningsbonus.

Mot Ryssland hamnade laget i underläge nästan omgående – och Ryssarnas anfallsspel fick Tre Kronor att falla djupt ner i banan. Sverige ryckte dock upp sig och visar stor karaktär när man arbetade sig in i matchen på ett fint sätt. Spelarna visar på både kvalitet och fokus vilket bådar gott inför det stundande slutspelet. Nu är det helt enkelt vinna eller försvinna som gäller.

Unibet: Under 5.5 mål i matchen – 1.73 gånger pengarna

Lettlands form under denna VM-turnering har inte varit allt för övertygande. Man skulle kunna säga att letterna har haft både turen, men även skickligheten på sin sida när det kommer till att få med sig det avgörande målet i matcherna. Man har bland annat vunnit två matcher med uddamålet i gruppen samt även en övertidsvinst mot förhandsfavoriten Kanada. I kväll är det alltså dags för Lettland att försöka rå sig på ett urstarkt Tre Kronor, som har tagit över hela Danmark med alla fans på plats. En uppgift som kommer bli för stor anser vi.

Matchen drar igång ikväll klockan 20.15 på Royal Arena i Köpenhamn. Det vill ingen missa!

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri insättning – få upp till 500% insättningsbonus.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen