fbpx
Connect with us

Hockey-VM: Inför Tre Kronor mot Ryssland

Publicerad

on

Tre Kronor ser otroligt starka ut i årets VM-turnering och är fortsatt obesegrade nu när man går in i den sista gruppspelsmatchen mot ett anfallsglatt Ryssland. I gårdagens segermatch kändes det som att Sverige gick på halvfart mot ett rätt så tamt Schweiz – men det blev ändå tre poäng och Sverige leder fortsatt sin grupp.

Unibet: Få 2.40 gånger pengarna på en svensk seger mot Ryssland

Endast två dagar återstår av gruppspelet och flera av lagen avrundar sin resa i turneringen redan under dagen. Det börjar även att utstaka sig vilka lag som lyckas ta sig vidare från gruppen till ett efterlängtat slutspel i VM-turneringen i Danmark. Det finns dock fortfarande några lag som har mycket kvar att spela för.

Ryssland laddar upp inför morgondagens match mot Tre Kronor genom att möta Slovakien redan i kväll. Sverige och Ryssland möttes även under det förra världsmästerskapet i gruppen,  den gången var det Ryssland som lyckades dra det längsta strået. Nu väntar dock ett nytt hett möte, där Tre Kronor har fått fin förstärkning från NHL i form av Nashville-trion Filip Forsberg, Viktor Arvidsson och Mattias Ekholm. Dessvärre ser det ut som att Elias Petterssons mästerskap är över redan i gruppspelet – efter en bruten tumme mot Schweiz.

Unibet: Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus

Nu är det alltså upp till Tre Kronor att visa vad skåpet ska stå. Ryssarna ligger för tillfället på en andraplats med 13 poäng (en match mindre spelad) samtidigt som Sverige leder gruppen på 17 poäng. Skulle Ryssland vinna matchen mot Slovakien och sedan besegra Tre Kronor så blir ryssarna alltså gruppsegrare. Så Tre Kronor lever efter devisen att allt ligger i egna händer.

Matchen mot Ryssland spelas på Tisdag kl 20.15.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen