fbpx
Connect with us

Efter drömstarten i VM: Tre Kronor kan få förstärkning från NHL

Publicerad

on

Tre Kronor har haft en perfekt start i VM. Efter premiärvinsten med 5-0 mot Vitryssland och senaste vinsten mot Tjeckien med 3-2 står laget på maximala sex poäng. Nu kan glädjen bli ännu större – Filip Forsberg, Viktor Arvidsson , Mattias Ekholm och Calle Järnkrok kan komma att förstärka laget.

Efter nattens förlust är nämligen Nashville Predators endast en förlust från ett uttåg ur Stanley Cup och då står svenskarna som tillgängliga för spel till VM-turneringen. Ledningen i Tre Kronor har full koll på utgången på andra sidan Atlanten och meddelar att en kontakt självklart kommer att återupprättas om Predators åker ur.

”Ingenting är klart, vi gjorde vår resa i mars där vi träffade alla killar och ställde frågan om de var intresserade och där fick vi vårt svar. Sen när slutspelet börjar så låter vi dem vara tills något lag är utslaget och då tar vi kontakt” sa assisterande förbundskapten Johan Garpenlöv till SportExpressen om svenskarnas tillgänglighet.

”Det kan hända mycket med skador och så men vi har en hyfsad idé och har ju surrat med dem. Det är därför vi vill ställa frågan efteråt också.”

Tre Kronor har än så länge bara anmält sex backar samt tolv forwards till årets VM-turnering i Danmark. Det i sin tur betyder att det finns fyra platser att fylla om ledningen vill det. Med tanke på Filip Forsberg och Viktor Arvidssons riktiga kanonsäsonger i NHL och skulle vara rena drömförstärkningar till VM-truppen.

Se till att ta del av Unibets kanonerbjudande för alla nya kunder inför hockey-VM: Få 500% i välkomstbonus när du registrerar ett nytt konto.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller

 

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen