fbpx
Connect with us

Speltips 24/2 inför onsdagen en dubbel och tysk singel!

Publicerad

on

Onsdag och då finns det ca 400 fotbollsmatcher att spela på. Jag tar en dubbel från England och en singel från Tyskland där Dynamo Dresden har gett pengar de tre senaste matcherna. Jag lägger mina spel på William Hill.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ DUBBELN:
Brentford som kostat mig pengar de tre sista matcherna får ännu en chans när man möter Sheffield Wed hemma. Laget hade 21 raka utan förlust, innan man nu har tre raka förluster. Dessa tre har jag spelet på, så om man ska se det som ett dåligt tecken eller bara en formsvacka kan de lärde twista om. Nu är detta plötsligt en måste match ikväll och då steppar man upp igen.
Man möter Sheffield W som placerar sig näst sist. Ingen lätt match kanske om man ser till att Sheffield sliter för sin överlevnad i botten? Men här anser jag dock att det lossnar rejält igen för hemmalaget och lägger även en vanlig singel och Asien spel i singeln tillsammans med dubbeln.

Andra matchen i denna dubbel tas från League Two i England. Här har Forest Green som har hemmamatch en kanonform, man tagit 13 av 15 poäng i serien de fem senaste. Laget ligger nu på en andra plats och vid seger så är man serieledare. Laget har 51 poäng och 39-26 i målskillnad. I denna jämna serie skiljer det endast åtta poäng mellan att inte få kvala upp och första platsen. Forest Green måste ta en trea ikväll för att inte tappa fart.
Nu möter man Southend som ligger absolut sist i serien med 18-45 i mål och 24 poäng. Men laget har bara två poäng upp till säker mark så det kommer bli en tuff match, men där jag anser att Forest bättre form och hemmaplan gör att spelet går till hemmalaget. Singelspel som kompletterar dubbeln.

✅ SINGELN:
Min tredje match är från Tyskland där underbara Dynamo Dresden nu har hittat en förmåga att vinna även jämna matcher. Undertecknad har följt Dresden under hela säsongen och många spel med högre odds har suttit fint under 20/21. Ikväll möter man Bayern II hemma, ett bra lag som är Bayern Münchens reservlag. Laget som har en bra offensivt, men tappar lite i den defensiva biten. Laget består mestadels av unga spelare som är på väg upp i sin karriär och många kommer förmodligen vara Bayern Münchens framtid. Laget placerar sig på en trettonde plats med 30-31 och 28 poäng.
Dresden har tagit kommandot om serieledningen och har 40-21 och 47 poäng innan dagens match. På de fem senaste har Dresden 10-5 i mål och 12 poäng, medans Bayern II har 4-5 och 5 poäng.
Här blir det ännu ett spel på Dresden som bara ska se upp med det offensiva spel som bortalaget förfogar över. Dresden har ett kanonlag och oddset är alldeles för högt för att missa i denna match. Jag går in i matchen med att formen är riktigt bra för hemmalaget och att man spelar på hemmaborgen Rudolf – Harbig Stadion där man har 21-9 i mål och tagit 23 poäng på tio matcher. Ingen lätt match, men man har alla möjligheter att fortsätta sin segerrad ikväll.

✅ ANDRA SPEL SOM KAN VAR VÄRDA ATT LÄGGA EN PENG PÅ INNAN START ELLER VID LIVESPEL:

👉 Swansea – Coventry
Swansea möter Coventry hemma. Trots att hemmalaget fick stryk i helgen av Huddersfield borta (4-1) så har man hemma 19-6 och 32 poäng på 15 matcher. Innan helgen hade man bara släppt in 15 mål på 29 matcher. Nykomlingen Coventry gör det riktigt bra, men här ska man på bortaplan få det riktigt svårt. Oddset ligger på fina 2.10 för en hemmaseger och är absolut värd att synas, om inte innan matchstart så absolut i livespelet.

👉 Blackburn -Watford
Blackburn har fyra raka förluster, medan Watford har tre raka segrar, men var har vi Watford? Varje gång jag lägger ett spel på dem så misslyckas de att vinna. Nu är detta inget spel som spelas innan match utan blir ett livespel. Oddset i skrivande stund är 2.30 på William Hill och om matchbilden är jämn och oddset stiger kan det vara värt några kronor. Watford kan absolut vinna denna match.

✅ SINGLAR:
👉 Brentford vinst / Odds 1.60 / Spelvärde 4 av 5
👉 Brentford vinst Asien -1 / Odds 2.15 / Spelvärde 4 av 5
👉 Forest Green vinst / Odds 1.60 / Spelvärde 4 av 5
👉 Dynamo Dresden vinst / Odds 2.00 / Spelvärde 4 av 5

✅ DUBBELN:
👉 Forest Green & Brentford vinst / Odds 2.56

”När vi kör så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen