fbpx
Connect with us

Speltips 25/2 Europa League på agendan!

Publicerad

on

Dags för returer i Europa League, där många är måste matcher, men också där lagen med hemmaplan redan kan ha säkrat ett avancemang. Här kommer några spel som jag kommer att titta närmare på när laguppställningar släpps och spela på om det inte roteras runt för mycket i lagen.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

✅ Shakhtar – M Tel Aviv Avspark 19.00
Här vann Shakhtar första mötet med 2-0 och det ska mycket till för att laget från Israel ska vända detta. Här måste Tel Aviv framåt från första början och det ger stora möjligheter och ytor för Shakhtar att avgöra matchen. Det enda orosmomentet kan vara att hemmalaget tar ledningen och sen bara ska kontrollera matchen med att vara nöjd med ett oavgjort resultat. Man är annars det bättre laget av dessa två.

👉 Shakhtar vinst / Odds 1.78 / Spelvärde 3 av 5

✅ Villareal – Salzburg / Avspark 19.00
Villareal vann bortamötet med 2-0 och ligger verkligen i vinnarhålet för ett vidare avancemang. Nu är det ingen lätt uppgift då Salzburg faktiskt inte är ett dåligt lag. Salzburg har haft en riktigt bra helg när man massakrerade serietvåan Rapid Vienna hemma (4-2), medan Villareal ”bara” spelade kryss mot Ath. Bilbao borta (1-1) Villareal kommer vilja kontrollera matchen och sitt resultat, medans Salzburg måste gå all in. I första mötet var Villareal för bra och det anser jag de kommer vara i denna match också. Man ska inte glömma bort att segern kunde blivit större då Villareal också missade en straff. Här kommer spanjorerna kunna utnyttja de ytor som Salzburg kommer släppa till i sin iver att göra mål, vilket kommer ge Villareal chansen att avgöra med hemmamål. Samma gäller som ovan, vid ett Villareal mål så vill man bara stänga matchen och det kan vara risk för kryss vilket räcker för spanjorerna. Oddset är dock riktigt bra från början så absolut ett spelvärde i denna match.

👉 Villarreal vinst / Odds 2.10 / Spelvärde 3 av 5

✅ Manchester United – Real Sociedad / Avspark 21.00
4-0 blev segersiffrorna till United i första mötet. Med andra ord det är redan klart vilka som går vidare! Nu handlar det bara att rädda lite av hedern för spanjorerna. Vilka startelvor kommer lagen att starta med? – Kan vi vänta oss rotation i spanska laget? Sociedad har sedan förra matchen mot United fått David Silva och Joseba Zaidua skadade och även försvaren Robin Le Normand kommer saknas efter gula kort. Lägg där till att man sedan tidigare har sju spelare på skadelistan. I helgen krossade man dock Alaves hemma (4-0). På måndag första mars möter man Real Madrid i serien och denna kan ses som klart viktiga än dagens match. United behöver inte förta sig i denna match och samma gäller här – vilket lag ställer man upp med? Om man går in med ett bra lag så är det bara att köra på då vinner man även returen. Ett livespel i denna match eller spel när laguppställningarna släpps kan varmt rekommenderas. Oddset är från början riktigt bra. Men givetvis avgörs spelet av vilka som spelar.

👉 Manchester United vinst / Odds 1.98 / Spelvärde 4 av 5

✅ Milan – Crvena Zvezda / Avspark 21.00
2-2 i första matchen och ingen Zlatan från start, han sparades till matchen mot Inter. En match som man inte var i närheten av att vinna (0-3), Trots att man hade det mesta av bollinnehavet och massor av målchanser var det god natt och äntligen kom laget ner på jorden igen. Här tappade man chansen om att vinna serien (vilket de aldrig har varit aktuella för, enligt undertecknad). Nu kommer Crvena Zvezda få lida för Milans förlust mot Inter och även om bortalaget spelar en teknisk attraktiv fotboll så är man numret för litet i denna match. Jag förväntar mig starkast möjlig startelva i Milan och då blir det vinst med flera mål.

👉 Milan vinst / Odds 1.50 / Spelvärde 5 av 5
👉 Milan vinst Asien -1.5 / Odds 2.25 / Spelvärde 3 av 5

✅ Club Brugge – Dyn Kiev
Här är det spel på magkänslan och en liten chansning som spelas med ett lågt spelvärde, men som trots allt är värd någon krona. 1-1 i första matchen där Club Brygge var det bättre laget sett över hela matchen. Inför denna match har Corona slagit till mot hemmalaget och sen förra matchen saknas bland annat målvakten Mignolet och mittfältaren Ketelaere. Sedan tidigare har man viktiga försvaren Denswil och mittfältarna Vanaken och Rits borta. Att man dessutom saknar lagets bästa målskytt i Lang med elva mål i serien kommer göra att man kan bli lite uddlösa framåt. Kiev har inga nya skador rapporterade sedan senaste matchen. Jag förväntar mig en jämn match där Kiev är underdogs, men med Corona i Club Brugge så är frågan hur man kommer klara av en hård press från bortalaget? Jag kan inte låta bli att ge Kiev åtminstone halva spelet i denna match enbart för sjukdomsbilden i hemmalaget. Oddset är bra på x2 och testas. Att spela Kiev vinst ger just nu hela 3.80 i odds, men jag nöjer mig med att gardera upp spelet.

👉 Dyn Kiev x2 / Odds 1.86 / Spelvärde 3 av 5

✅ Övrigt: Rangers – Antwerpen
Jag anser att Rangers ska vinna hemma mot Antwerpen. Första matchen slutade 4-3 seger för Rangers. Till 1.68 i odds och Asien – 1 till underbara 2.10 är det absolut spelbart.

”När vi kör så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen