fbpx
Connect with us

Speltips 26/2 Inför fredagens fotboll ett Maxbet i Danmark!

Publicerad

on

Gårdagens spel gav plus i kassan, nu ett fredagsutbud som man kunde önska mer av. Viborg har varit en kassako efter omstarten, ikväll få de ett Maxbet både på 1×2 marknaden och Asien spelet.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 VIBORG – HVIDOVRE IF / AVSPARK 19.00
Serieledande Viborg har börjat alldeles utmärkt efter omstarten. Två av två möjliga och 5-0 i målskillnad. Nu möter man Hvidovre hemma. Ett Hvidovre som placerar sig på en nionde plats med 21-35 och 19 poäng, som ska jämföras med hemmalagets 38-14 och 44 poäng. Hvidovre har börjat med två förluster efter omstarten. Nu har man i och för sig mött bra lag i trean Silkeborg (2-0) och fyran Amager (1-2), men ikväll möter man seriens bästa lag och då kommer man inte ha något att hämta. mot Viborg som hemma är som att möta en tornado utan skydd. 24-7 och 25 poäng på nio spelade matcher, blir 28 poäng ikväll.

Detta ska bli en ensidig historia och Asien spelet -1 till två gånger pengarna måste spelas. Jag anser att Viborg är så pass bra att man ska kunna vinna denna match med klart fler bollar än två trots att det alltid är svårt att göra mål på beställning mot sämre lag som bara backar hem. Pengarna tillbaka på Asien spelet om man bara vinner med ett mål.

👉 Viborg vinst / Odds 1.55 / Spelvärde 5 av 5.
👉 Viborg vinst Asien -1 / Odds 2.00 / Spelvärde 5 av 5.

”När vi kör så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen