fbpx
Connect with us

Spelförslag 28/9 inför Fullham – Aston Villa: DNB spel testas.

Publicerad

on

Aston Villa åker till Craven Cottage för en tuff match mot Fullham som är nykomling i Premier League. Ett DNB spel testas på 888 sport.

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Fullham;
Nykomlingen Fulham började med en förlust (0-3) mot Arsenal, en match om man var helt överkörda i. Efter det var det en fantastisk underhållande match som spelades mot Leeds, där det också blev förlust (4-3), Här visade de två nykomlingslagen naivitet som man bara har i Championchip, detta måste man slipa bort snabbt om man ska klara sig kvar i serien, annars är man ett nytt Norwich. När det gäller övergångar måste man hitta en försvarare och en mittfältare snarast annars är det kris innan vi ens har kommit in i omgång femton. Det ska dock sägas att Fullham spelar en underhållande fotboll jämfört med många andra parkera bussen – tjonga långt lag i denna serie.

Aston Villa;
Är undertecknads favoritlag sedan barns ben och visst hade det varit enklare att välja en annan väg. Det är ungefär som att vara ett Bajen fans, man tror att de ska vinna serien varje år men man är aldrig närheten. Villa lyckades undvika nedflyttning med en sjuttonde plats förra säsongen, endast en ynka poäng ovanför strecket. Nu har Villa öppnat med tre poäng (1-0) mot Sheffield United som fick en man utvisad i första halvlek och som efter det missade en straff. Vinsten innebär att Aston Villa kommer med tre raka vinster efter avancemang i engelska ligacupen mot Burton och Bristol City. Förra året köpte klubben spelare för 1,6 miljarder, har ni följt mig så vet ni att jag tycker det hade varit bättre att spela med ett gäng koner. I år har man än så länge bara handlat för 800 miljoner, dock är det spelare med klart högre klass än förra året. Bland annat har man fått in anfallarna Bertrand Traore (Lyon), Ollie Watkins (Brentford). Mittfältaren Matty Cash (Nottingham) och inte minst målvakten Martinez (Arsenal). Att sen Jack Grealish skrev på ett långtidskontrakt gör att det ser riktigt bra ut för Birmingham laget. Dock för att lyfta ordentligt måste det nog till ett tränarbyte.

Spelet;
Ser man på Villas matcher så här långt har det varit fruktansvärt dåligt tempo, ungefär som en seriematch i allsvenskan. Aston Villa är ett bättre lag på pappret, men det gäller att få ihop det också. När nyförvärven börjar bli varma i Villa kläderna kan det blir åka av. Nu är man inte där ännu och därför blir det ett Draw No Bet spel med Aston Villa som segrare, vid oavgjort pengarna tillbaka.

Spelen lägger jag på 888 sport.

Aston Villa DNB / Odds 1,85 / 500 kronor.

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen