fbpx
Connect with us

SPELTIPS 5/10 Inför Degerfors – Västerås: En enkel trea!

Publicerad

on

När Superettan laget Degerfors tar emot Västerås på hemmaplan så ska det bli tre poäng, men det är ett desperat VSK som behöver gnugga till sig en poäng som man gjorde mot Jönköping södra senast. Jag har spelet som ger oss pengar in i kassan på måndagskvällen.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

DEGERFORS.
Det var ett tag sedan vi hade en storhetstid i Degerfors, vilket det faktiskt funnits många av. Nu verkar det som om laget ska få en ny period i allsvenskan och kanske är det något stort på gång i det lilla brukssamhället med endast 10 000 invånare! Hemmalaget som är Superettan svar på Atalanta går som ett japansk snabbtåg. Efter tjugo spelade matcher är man serieledare med 46 poäng och fina 47-16 i målskillnad. Degerfors har galet bra offensiv och i de fem senaste matcherna i serien har man gjort hela arton mål och bara släppt in fyra. Jag behöver väl knappast skriva att det är ett offensivt lag som ikväll går ut mot VSK. Med en match mindre spelad så leder man inför kvällen serien med fem poäng, men med målskillnad kan man räkna till sig ytterligare en poäng i spelet om allsvensk plats. Till kvalplatsen är det sju poäng så det ser onekligen riktigt bra ut för laget.

VÄSTERÅS.
VSK sprattlat och lever kvar i serien. Inför kvällens match befinner sig bortalaget på en 13:e plats och är rejält indragna i bottenstriden om en överlevnad i Superettan. Laget har 23-30 i målskillnad och 20 poäng vilket just nu är en kvalplats, men bakom jagar vargarna och ner till nedflyttningsstrecket är det bara två poäng. Med endast tio omgångar kvar är varje poäng livsviktig.

SPELET.
Västerås har förlorat tre av de fyra senaste ligamatcher och möter nu seriens bästa lag, men ”vår” mötet slutade lika (2-2) så VSK är inte ofarliga, dessutom knep man en poäng i förra omgången av J – Södra (2-2) vilket visar på att laget absolut kan röra de bättre lagen i serien. Degerfors är närma Allsvenskan, men det gäller att hålla i den fina formen säsongen ut och inte gå in med underskattning i någon match. Man är aldrig bättre än vad man presterar i sin senaste match. Med Bertilsson, Edvardsen och Dahlström är man otroligt bra och med det tror jag att man kommer avverka VSK hårt och brutalt över 90 minuter. Jag spelar några fina Asien spel i denna match och får då upp oddsen till den nivå som jag vill ha den.

Degerfors seger Asien -1.5 / Odds 1.90
✅ Degerfors seger Asien – 2 / Odds 2.60

MINA SPEL LÄGGER JAG PÅ WILLIAM HILL

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen