fbpx
Connect with us

SPELTIPS 7/10 Inför Sagan Tosu – G-Osaka: Bortaseger!

Publicerad

on

Landskamper står på onsdagsagendan, men då jag av princip inte spelar på matcher som inte gäller något så knaprar jag på småtimmarna fram en match i Japanska högsta ligan. Tänk på att det är tidig avspark. Redan klockan 12.00 kör vi igång detta spel

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

LAGEN:
Sagan Tosu har en urusel form när man tar emot Gamba Osaka på hemmaplan. Laget har 8-11 och 4 poäng på de fem senaste matcherna. Laget placerar sig på en fjortonde plats med totalt 18 poäng och 20-26 i målskillnad. Förra året klara man sig kvar med samma poäng som det kvalande laget, men på bättre målskillnad med 3 mål. Då drog man ihop 36 poäng på 34 matcher. Nu har man spelat 18 matcher och ligger riktigt risigt på det igen. Men det måste påpekas att på hemma borgen är man bra, de fem senaste har man vunnit tre och förlorat två. Senast blev det en förkrossande seger mot Tokyo (3-0), ett Tokyo som placerar sig på en andra plats i ligan. Lika bra som man är offensivt, lika urusel kan man vara bakåt – Gamba Osaka har desto bättre form, 7-3 och 12 poäng på de fem senaste, man har dessutom vunnit de fyra senaste matcherna. Laget har just nu en femte plats, 28-23 och 35 poäng. Förra året blev man sjua med 47 poäng och 54-48. Med femton omgångar kvar bör man spela ihop fler poäng än förra året och kanske utmana om en topp tre plats, men då måste man vinna dagens match mot sämre motstånd. Laget gör för lite mål för att vara helt stabila om man jämför hur många man släpper in. Borta är man dock helt ok, än så länge.16-10 och 20 poäng är ett bra facit på nio spelade matcher för att vara ett bortalag som inte sprudlar i offensiven.

SPELET:
En match som man kanske borde varna för hemmalaget eftersom de slog serietvåan enkelt i senaste hemmamatchen! Man kryssade dessutom mot Yokohama M i omgången efter på bortaplan (1-1) ett lag som har dragit ihop 34 poäng och skuggar dagens motståndare. Men, sen förlorade man mot Hiroshima borta i senaste omgången (3-0) och pang så var man nere på jorden igen. Eller så ska man varna för att man vann senaste mötet lagen mellan i januari (2-3)! Men jag lägger detta åt sidan och drar av mig skygglapparna. Jag tror stenhårt på ett form toppat Osaka som går för femte raka segern. Man är förbered att hemmalaget kan spela bra fotboll och vinna mot bra lag. Kan man hålla sin defensiv som inte är bra och göra som senast när man slog Kashima (2-0) då ska det bli vinst igen. Gamba Osaka ska vara med i toppen i år och det kommer inte Saga vara, men för den sakens skull är det inte en enkel match. Osaka har svårt att sparka in fler än två bollar i varje match och mot ett lag som gör många mål på kontringar kan det bli tufft om man inte är vaksam från start. Får Osaka hål på motståndarna tidigt så de måste lägga i ettan och köra bort det japanska tåget som står parkerad vid straffområdet så kan det rinna iväg och då kan kanske Osaka göra tre mål i en match. Ni vet vad det betyder när det gäller mig, jag lirar två spel i matchen.

Gamba Osaka seger / Odds 2,20
✅ Gamba Osaka seger Asien – 1 / Odds 3.50

MINA SPEL LÄGGER JAG PÅ WILLIAM HILL

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen