fbpx
Connect with us

Helt överlägsna i La Liga – 5 gånger pengarna på Barcelona mot Leganes

Publicerad

on

Barcelona är fortsatt obesegrade i ligan den här säsongen och mycket talar för att sviten håller sig vid liv efter kvällens match mot 13:e placerade Leganes.  Den överlägsna ligaettan kommer nämligen med bästa möjliga trupp till matchen – och nu erbjuder Betfair 5 gånger pengarna på en seger för Barcelona

När det senast begav sig mot Leganes slutade det med en stabil 0-3 seger för Barcelona efter två mål av Luis Suarez och Paulinho. Efter matchen mot Roma senast i Champions League kunde man ana att Ernesto Valverde skulle ställa över ett par viktiga spelare inför matchen – men så blir inte fallet.

Barcelonatränaren har plockat med sig starkast möjligaste manskap för att verkligen försöka sätta spiken i kistan vad gäller ligan – eftersom det väntar ett Madrid-derby imorgon. Till kvällens match har Barcelonas officiella bettingsponsor Betfair höjt oddset på en hemmaseger till 5 gånger pengarna för alla nya kunder. Nedan kan du läsa hur du gör för att få oddsboosten.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Till kampanjen

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller

Managed By Sportpanelen