fbpx
Connect with us

Fotboll

Efter förlusten mot Liverpool – 10 gånger pengarna på City utan omsättningskrav

Publicerad

on

Återigen ett stormöte i Premier League när ligaettan Manchester City tar emot ligatvåan Manchester United på Etihad Stadium. Manchester City kan med vinst i denna match säkra ligatiteln och nu erbjuder LeoVegas hela 10 gånger pengarna på en City-seger.

På lördag klockan 18.30 kan Manchester City bärga hem årets Premier League-titel. Innan den senaste förlusten i Champions League mot Liverpool har laget gått i stort sett rent denna säsong i ligan. Laget har bara åkt på en (!) ynka en förlust – mot just Liverpool.

För att höja spänningen ytterligare inför ligafinalen, väljer nu LeoVegas att höja oddset rejält för alla nya kunder på en seger för Manchester City. Alla nya kunder som väljer att ta del av kampanjen hela 10 gånger pengarna – HELT UTAN OMSÄTTNINGSKRAV. Till exempel sätt in 50 kronor och få 500 kronor i cash vid vinst.


Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

    • Du måste vara en ny kund hos LeoVegas
    • Endast länkarna ovan gäller för erbjudandet
    • Vinster kommer att betalas som KONTANTER.
    • När spelet läggs kommer de vanliga oddsen visas på sidan, de boostade oddset på 10.00 kommer visas när spelaren valt korrekt marknad på sin spelkupong. Det är upp till spelaren att försäkra sig om att oddsboosten aktiverats på kupongen innan spelet läggs.
    • LeoVegas generella villkor och regler gäller

Managed By Sportpanelen