fbpx
Connect with us

Få en exklusiv Barcelona t-shirt inför matchen mot Levante

Publicerad

on

Barcelona ska i helgen se till att bibehålla sin förlustfria svit i ligan. Endast två matcher återstår av säsongens La Liga och katalanerna möter ett Levante som inte har någonting att spela för. För att öka temperaturen ytterligare inför slutspurten av La Liga har alla våra läsare nu chansen att få både 6 gånger pengarna på en seger för Barcelona plus en exklusiv t-shirt från vår nya supportershop. 

Det enda du behöver gör är att följa tre väldigt enkla steg för att ta del av det fina erbjudandet. Skapa ett nytt konto på Betfair, sätt in och spela för 100 kronor och fylla i formuläret. Ett kanonerbjudande inför sommaren!

 1. Skapa ett nytt konto på Betfair via denna länk.
 2. Sätt in och spela för minst 100 kronor.
 3. Fyll i formuläret nedan för att få tröjan (värde 299:-).

1. Skapa ett nytt konto hos Betfair:

 • Klicka här: Få 6.00x på en Barcelona seger med Betfair

2. Gör en insättning och spela för minst 100kr.

Du måste skapa ett nytt konto och sätta in samt lägga ett spel för minst 100kr hos för att få tröjan. Registreringen av ditt nya konto kan enbart göras via länkarna i artikeln för att ta del av erbjudandet. 50 kronor kommer att räknas till kampanjen med oddshöjningen från Betfair – de resterande 50 kronorna måste du placera på ett valfritt spel för att få tröjan. 

3. Fyll i dina uppgifter:

Fyller du i denna kontaktform får du även den exklusiva supportertröjan från vår nya webshop. Vi behöver dina uppgifter för att kunna verifiera att du har registrerat dig via länkarna ovan och för att sedan skicka din tröja på posten.

 • Regler och villkor för kampanjen:
  • Detta erbjudande gäller fr.o.m måndag 2018-05-12 till matchstart.
  • Du måste sätta in och lägga spel för minst 100 kronor hos Betfair för kunna vara med i kampanjen. Du behöver INTE vinna ditt spel för att få tröjan.
  • Endast 50 kronor räknas till kampanjen med oddsboosten. Du måste placera de resterande 50kr på ett valfritt spel (totalt måste 100 kronor spelas för om du vill ha en exklusiv tröja).
  • Du måste skapa ett nytt konto hos Betfair.
  • Du måste vara minst 18 år för att delta.
  • Leveransen på tröjorna är upp till 14 dagar.
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen