fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 26/4 inför Darmstadt – Bochum!

Publicerad

on

Måndagens spel till dubbla pengarna i tyska andra ligan spelas med stort hopp om att åter komma tillbaka i vinnarspåret.

👉 Med sex omgångar kvar ser det riktigt bra ut för bortalaget Bochum som leder serien med 50 poäng och fina 56-33 i målskillnad. Man har ett försprång med nio poäng till trean Hamburger, som tappat allt sista delen av serien. Formen är bra där man tagit 12 poäng de fem senaste matcherna. Senast slog man sjätte placerade Heidenheim borta (0-2). Vinner man ikväll är man dessutom bästa laget på bortaplan i årets serie, där man tagit 28 poäng med 24-19 i mål på femton spelade matcher.

👉 Darmstadt har gjort hela 50 mål framåt, men i det defensiva har man släppt in lika många mål. Inför kvällens drabbning har man har sparkat in 39 poäng. Kontraktet är inte säkrat ännu då det bara är 9 poäng till kvalstrecket och 12 poäng för att åka ur. Formen är riktigt bra med åtta poäng på de fem senaste och bara en förlust på de sju senaste matcherna. Man slog Würzburg Kickers borta senast (1-3). Hemma övertygar man inte, där har man bara tagit 18 poäng med 21-21 i mål.

Kan Bochum vinna denna svåra bortamatch?

👉 Absolut ingen enkel bortamatch för serieettan då hemmalaget har en riktigt bra offensiv. Laget är fjärde bäst i serien framåt, nackdelen är bakåt det bara är tre lag som är sämre. Mötet i januari var en jämn kamp som Bochum vann hemma (2-1) men där Darmstadt enligt statistiken var minst lika bra. Att oddset är uppe på 2.10 för bortaseger är inte så konstigt om man ser till hur bra Darmstadt spelat de sista matcherna med bland annat en 1-2 seger borta mot Hamburger. Vi kan nästan förvänta oss en målrik historia, tyvärr är oddset på över 2.5 mål och BLGM nere på runt 1.45-1.50. Så jag väljer i stället att tro på Bochum som bara har förlorat fyra matcher av sjutton spelade under 2021. Med tanke på att man nu är medveten om det offensiva spel som hemmalaget har, men också de brister man har defensivt så ska man kunna straffa Darmstadt framåt. Lågt spelvärde där jag förväntar mig dubbla pengarna in i en Bochum seger trots bortaplan.

👉 Bochum seger / Odds 2.10 / Spelvärde 3 av 5.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen