fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 24/2 inför BK Häcken – Sirius!

Publicerad

on

Allsvenskans enda match denna lördag med avspark klockan 15.00 har en klar vinnare enligt undertecknad.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 BK Häcken står efter två omgångar på noll poäng, medan Sirius har krånglat till sig fyra av sex möjliga. Nu har Häcken mött Halmstad och MFF där de inte skulle förlorat mot Halmstad (1-0), men de fick surt bita i det sura gräset på bortaplan. Mot MFF som är ett av de lag som jag anser kommer slåss om guldet tillsammans med just Häcken själva så var det en jämn match där MFF fick till några kontringar och gjord en fantastisk första halvlek som avgjorde matchen..

👉 Sirius har mött Halmstad och Norrköping. Här spelade Sirius 1-1 mot Norrköping på bortaplan i första omgången och det är mycket bra resultat då Norrköping också ska tillhöra övre halvan, medan Sirius absolut inte ska vara topp åtta i år. I andra matchen mot Halmstad ( seger 1-0) var det så dålig fotboll att även en match med Varberg skulle kunna vara rolig att titta på. Här kunde det dock lika gärna slutat 0-0.

👉 I denna match så kommer Häcken att studsa tillbaka och ta sina första tre poäng i årets allsvenska, det råder stor klasskillnad mellan lagen även om det just nu inte ser ut så i tabellen. Sirius kommer ligga på kontring och om Häcken har lärt sig av misstagen från de två första matcherna så är man nu med på att stoppa dessa kontringar som varit deras stora problem framför allt mot MFF senast. Häcken har ett riktigt bra lag och nu ska bitarna falla på plats även i allsvenskan och det gör det mot ett rätt mediokert Sirius som kan klara sig kvar i allsvenskan på grund av det finns för många skitlag i årets serie.

👉 Här fokuserar jag mitt spel på Asien -1 då Häcken har kvalité att offensivt göra många mål i varje match även om man än så länge bara gjort ett. Jag lirar givetvis också seger för Häcken, men den stora pengen går på Asien spelet i denna match. Vid bara ett måls seger pengarna tillbaka. Jag behöver väl knappt nämna att bägge spelen är Maxbet!

👉 BK HÄCKEN SEGER ASIEN -1 / ODDS 2.10 / SPELVÄRDE 5 MAXBET.
👉 BK HÄCKEN SEGER / ODDS 1.65 / SPELVÄRDE 5 MAXBET.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen