fbpx
Alla SpeltipsBettingpanelen

SPELTIPS Fotboll 30/4 Inför Harrogate – Cambridge!

✅ En poäng behövs för att ta klivet upp för Cambridge

Med facit i hand så har april varit en av de sämsta månaderna spelmässigt för undertecknad. Resultaten som varit givna har vänt ut och in på plånboken och hålet ner till avgrunden har inte haft något motstycke denna månad. Det ska bli otroligt skönt att lägga april bakom sig och börja plocka in spelen igen under maj!

Inför aprils sista dag spelas en match i engelska League Two där Cambridge behöver två poäng för att vara klara för att ta klivet upp till League One – Ja egentligen en för man har bättre målskillnad än lagen under de tre som går upp. Här anser jag att Cambridge tar vara på chansen att ta klivet upp, men som det sett ut i mina andra spel denna månad så blir det förmodligen storm, snökaos och atombomb på EnviriVent Stadium denna kväll, men jag har trots det mitt spel klart och tacklar in en tvåa i aprils sista spel.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Cambridge var igår kväll uppe i 2.90 i odds, den har drastiskt sjunkit under dagen och nu får man spela den på 1,90, här tror jag den kommer fortsätta sjunka då Cambridge kommer gå all in för att säkra upp en seger och ett avancemang till nästa steg i serier. Under hela året har man gjort det riktigt bra och nu är man som sagt närma att ta klivet upp och det ska man inte missa.

👉 Harrogate har absolut inget att spela för, man ligger på en sjuttonde plats med 54 poäng och 46-53 i målskillnad. Man kan inte ramla ur inför de två sista omgångarna och man kan ta några få steg uppåt om andra lag förlorar sina matcher, men det är allt.

👉 Alltid svårt att möte ett lag som inte har något att spela för som Harrogate inte har ikväll. Kan bli en offensiv med fria spjäll framåt för hemmalaget och förmodligen testar man lite nya ungtuppar om man är någorlunda funtat rätt i klubben. Här kör jag Cambridge rakt av då man verkligen ska kunna utnyttja detta och nästan två gånger pengarna är fortfarande bra, men hade givetvis varit ännu bättre om man lagt spelet igår.

👉 CAMBRIDGE SEGER / ODDS 1.90 / SPELVÄRDE 4 AV 5.

“När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Relaterade artiklar