fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 1/5 inför Uerdingen – Dynamo Dresden

Publicerad

on

Jag startar maj med en superviktig match i tredje ligan och går verkligen all in direkt i denna match

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Dresden har tappat det mesta sen man fick Corona i laget, man var långt före Rostock 65 poäng som nu leder och Ingelstedt 63 poäng som ligger tvåa innan laget fick börja ställa in matcher. Dresden har 62 poäng och har en urusel form med bara 4 poäng och 1-6 på de fem senaste. Nu spelar man en hängmatch då de två lag framför har en match mer spelad. Efter denna match är det bara fyra omgångar kvar så vikten av matchen är mer än en sex poängsmatch för Dresden. Två lag går direkt upp, ett kvalar.

👉 Uerdingen spelar för sin överlevnad när man nu ligger på en sjuttonde plats vilket är nerflyttning till bakgården av tysk fotboll. Det är dock bara en poäng upp till över strecket. Formen är som med Dresden 4 poäng och 5-9 i mål. Man är sämst i hela ligan på hemmaplan, här har man bara tagit 13 poäng av sina 36 poäng totalt. Att det måste till vinster nu är en underdrift. Det man ska tänka på att detta givetvis också är en hängmatch när man jagar närmaste lag ovanstrecket som är Meppen på 37 poäng

👉 Oj vilken rysare, med två lag som är desperata efter en trea, eller åtminstone inte vill förlora. Här skulle ett Dresden med ”friska” spelare bara segla iväg och vinna enkelt, men det har inte gått bra efter det ofrivilliga uppehållet så därför är detta kanske en match man ska se upp med! Jag går dock inte i dessa tankar utan jag tror stenhårt på att Dresden är på gång igen och efter segern senast mot trettonde placerade Duisburg hemma (1-0) har man fått en vecka till att träna upp lungorna. Trots att även Uerdingen gjorde en kanonmatch senast när man slog Turkgucu borta (0-2) och har lika stor motivation att vinna som Dresden så skiljer det 26 poäng mellan lagen och när Uerdingen har 34-42 i målskillnad har Dresden plusmål med sina 52-29. En tuff bortamatch, men Dresden är ett riktigt bra lag i grunden och jag ser nu att de tar upp taktpinnen till direktavancemang. Dubbla pengarna i maj månad första spel

👉 DRESDEN SEGER / ODDS 2.20 / SPELVÄRDE 3 AV 5.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen