fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 2/5 inför Randers – Bröndby

Publicerad

on

Maj startade perfekt med Dresden seger där vi dubblade pengarna. Idag så blir det en viktig match i danska mästarskapsslutspelet, även denna till dubbla pengarna.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Randers är absolut inte ofarliga på hemmaplan trots att man ligger sist i årets mäskterskapsslutspel. Här har man bland annat spelat 0-0 mot Midtjylland bara för tre omgångar sedan. Trots detta är man ohjälpligt sist i slutspelet med 33 poäng och 35-32 i mål. I borgen är man också sämst av de lag som spelar i detta slutspel, här har man bara tagit 15 poäng än så länge

👉 Bröndby har gått fantastiskt bra hela året och vann också superligan före Midtjylland. Nu är det viktiga poäng som står på spel i mästerskapsslutspelet då man ligger två efter just Midtjylland som har 53 poäng, medan Bröndby har 52 poäng, bakom jagar Köpenhamn på 45 poäng och Aarhus på 42 poäng. Två lag går vidare till det så viktiga CL kvalet.

👉 Bröndby har tagit sju poäng på de fem senaste och Randers bara en, men den poängen var mot ledande Midtjylland (0-0). Nu möttes dessa båda lagen så sent som 25/4 och då vann Bröndby hemma med 2-0. Absolut ingen enkel bortamatch, men trots bortaplan så ska Bröndby ta alla tre poängen även denna dag. Man jagar inte bara mästerskapstiteln utan också en kvalplats till CL. med fem omgångar kvar har man absolut inte råd att tappa några poäng mot seriens hänggurka. Här klickar jag i en Bröndby seger och oddset är fortfarande två gånger pengarna så bara satsa och så jobbar vi in även dagens match.

👉 BRÖNDBY SEGER / ODDS 2.14 / SPELVÄRDE 3 AV 5.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen