fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 4/5 inför Le Havre – Toulouse!

Publicerad

on

När det återstå fyra omgångar kvar i franska andra ligan så släpar Toulouse med två matcher, en av dessa hängmatcher spelas borta ikväll

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Le havre ligger på en fjortonde plats med 30-42 och 41 poäng. Man har tre poäng ner till kvalstrecket och sex poäng till under strecket. De fem senaste har de tagit fyra poäng med 6-8 i mål. Man förlorade senast mot Chambly hemma som ligger näst sist i serien (2-4). Men innan dess hade man fyra raka kryss där alla matcher slutade 1-1.

👉 Toulouse har tillhört toppen hela säsongen. Nu ligger man trea med 62 poäng och 62-37 i målskillnad. Tvåa ligger Clermont 69 poäng och etta Troyes 74 poäng, bägge med två matcher mer spelade, det återstå fyra ordinarie omgångar. Toulouse har bara tagit sju poäng på de fem senaste. Man har dessutom två raka förluster, en i serien borta mot Paris FC (3-1) och en i cupen mot ängagänget GFA74 borta (2-0).

👉 Utan tvekan en sexpoängsmatch för båda lagen. Toulouse har den bästa offensiven i hela serien, men man måste se upp med ett kontrande hemmalag som kommer prioritera den defensiva biten för att ta poäng. Trots Corona och ett bekymmersamt skadeläge för Toulouse så är man över lag det bättre laget och nu studsar man tillbaka igen i vinnarspåret, här släpper man inte chansen till att hänga på direktplatserna.

👉 TOULOUSE SEGER / ODDS 2.10 / SPELVÄRDE 4 AV 5.

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen