fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 7/5 Inför Jong Ajax – De Graafschap:

Publicerad

on

Dags för ett stensäkert Maxbet i dagens andra liga i Holland!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 I kvällens näst sista omgång av holländska andra ligan är förutsättningarna stenklara! Vid en bortaseger så är De Graafschap klara för holländska första ligan inför kommande säsong. Med fyra poäng till godo på trean G.A Eagles så går man för avancemang ikväll när man möter unga Ajax som enbart spelar för äran på sin sextonde plats. Vi behöver inte dalta med statistik eller målskillnad och allt annat rabbel här är det tre poäng som gäller och det ska man klara av mot ett offensivt bra Ajax men som är hopplöst dåliga bakåt. Detta är en straffspark som De Graafschap inte får missa och vem missar en straffspark! Maxbet alla dagar i veckan och Asien spelet följer med i spelet då det är klasskillnader mellan lagen just nu.

👉 DE GRAAFSCHAP SEGER / ODDS 1.65 / SPELVÄRDE 5 AV 5. MAXBET

👉 DE GRAAFSCHAP ASIEN -1 SEGER / ODDS 2.05 / SPELVÄRDE 5 AV 5. MAXBET

”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen