fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 8/5 Inför Västerås SK – Jönköping Södra

Publicerad

on

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Undertecknad har sett samtliga Jönköpings matcher denna säsong och det är absolut inget som imponerar, det är tvärtom riktigt dålig fotboll jämfört med det de presterade förra året. Egentligen inte så konstigt då man har tappat ett par riktigt tongivande spelare. Men trots detta har man gjort bra matcher på hemmaplan där man bland annat hade Helsingborg i graven tills Granqvist blev utbytt. Då vände spelet helt.

👉 Nu möter man Västerås borta som jag sett två gånger och om Jönköping ser dåliga ut så är det värre med VSK. Oj så trasiga man är, det är ett gäng rugbyspelare som har försökt på sig konsten att tjonga långt och springa fort, om det inte fanns så många andra dåliga lag i årets Superettan så skulle de få dra svansen mellan benen och åka långt ner i ettan efter säsongen. Nu är det dock i början av säsongen och VSK har haft problem med Corona och skador så var de egentligen står vet vi inte. Dock som de presterar just nu så blir det absolut undre halvan av serien.

👉 Jag ser här Jönköping som det bättre laget för dagen, man har dessutom mött klart bättre motstånd än Västerås i början och det kan spela stor roll i denna match. Ser man till hemma respektive bortaplan – Ja då ska VSK kunna rubba Jönköping, men jag struntar i det för jag går på de matcher jag har sett av bägge lagen och här är ser Jönköping vassare ut, utan att vara bra. Jag fortsätter leta godbitar med lite högre odds och oj vilket kanonodds vi då får på en Jönköping seger. Trots en ung serie med enbart fyra omgångar spelade så är det stor skillnad mellan lagens spel just nu. Pang, smack, bom till över tre gånger pengarna på en Södra seger är taget.
OBS kolla oddset på Asien -1 vid Jönköping seger med två bollar här är det riktigt bra spel, vid en ett måls seger pengarna tillbaka.

👉 JÖNKÖPING SEGER / ODDS 3.30 / INSATS 400 KR / SPELVÄRDE 3 AV 5.
👉 JÖNKÖPING ASIEN -1 SEGER / ODDS 5.75 / INSATS 400 KR SPELVÄRDE 3 AV 5


”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen