fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 10/5 Inför IFK Värnamo – GAIS

Publicerad

on

Inför IFK Värnamo – GAIS En toppmatch i Superettan, här väljer jag att gå emot experterna och tro på att bägge lagen vill ha tre poäng.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Värnamo imponerar!
👉 Värnamo är som alla vet nykomling i Superettan och så bra man gör det. Efter säsongens första match och premiärförlusten mot Landskrona (2-0) som också är nykomling, har formen varit kanon för smålänningarna som nu är uppe i tre raka segrar. Man har inte mött skitlagen heller utan på andra sidan har man mött topptippade Sundsvall hemma (2-1) och Falkenberg borta (0-3), man har också hunnit med att slå betongmuren Brage hemma (1-0). Med sina nio inspelade poäng är Värnamo efter fyra omgångar fyra i Superettan, endast en poäng bakom GAIS som toppar tabellen. Jag har sagt det tidigare och säger det igen, Jonas Thern är förmodligen Sveriges absolut bästa tränare och han kan trolla med ingenting och som han gör det med spelare som många är unga och helt okända för den alldagliga fotbollspubliken ute i Sverige. Dock så har man Alhassan Kamara som har några säsonger i allsvenskan med Häcken och han är ju absolut en spelare som håller bra Superettan klass. Tidigt toppmöte efter fyra spelade omgångar där Värnamo på förhand absolut kan ge GAIS en match.

Ska makrillgänget äntligen vara ett topplag igen!
👉 Det var längesedan makrillarna från GAIS var något att räkna med. Förutom att man alltid har haft en skrikig och kaxig publik som tycker om att göra sig hörda så har fotbollen varit riktigt dålig. Att år efter år placera sig långt ifrån toppen är något man fått vänja sig vid och ingen har väl trott att 2021 är året då man ska vara med om platserna till absoluta finrummet! Men man har börjat på bästa sätt och vändningen senast mot Öster 0-2 efter 65 minuter och missad straff i minut 69 visar på en jävla stark karaktär, här vann man till sist med 3-2. Även om man nu släppte in två bollar mot ett starkt Öster så har man fått till en äckligt fin defensiv, dessa två bollar var första insläppta på de fyra första matcherna. Men även offensiven har varit snål då man innan denna match bara hade gjort två mål, men båda segrar mot Falkenberg och Sundsvall, samt att man spelade 0-0 mot AFC Eskilstuna.

👉 Här anser de flesta experter att det blir under 2.5 mål till ca 1.70 i odds och det kan ju absolut vara motiverat när man ser på hur det sätt ut för båda lagen. Jag hoppar det spelet helt, jag anser att Värnamo kommer fortsätta framåt och sätta minst ett mål, vilket gör att GAIS kommer göra som mot Öster och kliva fram för att vinna matchen, skulle GAIS ta ledningen då blir det åka av. Så mitt spel i den mycket intressanta matchen blir, Båda lagen att göra mål och över 2.5 mål i stället för under.

👉 Båda lagen att göra mål / Odds 1.90 / Insats 250 kr / Spelvärde 3 av 5.
👉 Över 2.5 mål / Odds 2.10 / Insats 250 kr / Spelvärde 3 av 5


”När vi kör, så kör vi”

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen