fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 11/5 Inför Napoli – Udinese:

Publicerad

on

Napoli har en fjärdeplats intakt efter Juventus förlust mot Milan, nu gäller det bara att gå hundra in i treomgångar till!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Napoli tar sig an kvällens match med fyra segrar och två kryss sett till deras sex senaste ligamatcher. Nu gäller bara segrar och gör man det gör man en kanonsäsong med minst en fjärde plats, men även häng på att bli tvåa. Framåt har Victor Osimhen gjort fem mål på fyra matcher för Napoli och är i ruggigt slag.

👉 Udinese kommer till spel ikväll med två segrar sett till deras åtta senaste och på de fem senaste har de två vinster, två förluster och en oavgjord. Gästerna spelade 1-1 hemma mot Bologna senast, man har absolut inget att spela för i kvällens match.

👉 Jag väljer att spela Asien Napoli -1,5 mål i det här mötet då laget ser ruggigt bra ut just nu och Udinese har absolut inget att spela för mer än äran, vilket gör att man slappnar av och går framåt och det ska lösa spelet. Dessutom lirar jag Victor Osimhen som målskytt som är i kanonform. Han är en stor anledning till att Napoli spurtar mot en kanonsäsong

👉 Napoli Asien -1,5 seger / Odds 2.00 / Insats 300 kr / Spelvärde 3 av 5.
👉 Målgörare Victor Osimhen / Odds 2.10 / Insats 300 kr / Spelvärde 3 av 5

”När vi kör, så kör vi”

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen