fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 11/5 Inför Manchester – Leicester

Publicerad

on

Toppmöte där stor rotation väntas i båda lagen, klart spelvärde på över 2.5 mål! Här är det uruselt försvarsspel och rotation i båda lagen som gör kvällens spel till ett riktigt bra spelvärde.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 United matchats hårt nu med fyra matcher på 8 dagar vilket kommer påverka spelarna i negativ bemärkelse. Tänk om detta hade varit i Sverige, Henok hade gått i taket då han tycker det är jobbigt med en match var sjunde dag. Här förväntas rotation i United och Maguire som gick ut skadad senast lär inte bli den enda ändringen i Uniteds startelva. Men kanske bra att de byter mittbackspar för de är riktigt dåliga, här liknar Viktor och Maguire mer och mer korvkioskstanten på en Superettan match i Sverige. United har haft svårt att hålla nollan senaste tiden man har släppt in mål i 4 av 5 senaste matcherna. På hemmaplan är det målrika matcher där man har över 2.5 mål i 10 av 16 hemmamatcher och dessutom över 3.5 mål i 7 av dessa

👉 Leicester har inte sett bra ut mot slutet man spelar håglöst och lyckades inte ens slå Southampton trots en man mer i 80 minuter, man fick dessutom senaste se sig besegrade av Newcastle med hela 4-2, vilket är riktigt pinsamt. Nu har också Leicester ett tight spelprogram med tre matcher fredag, tisdag, lördag, där man till helgen spelar en galet viktig och rolig FA-cupfinalen mot Chelsea. Det skulle bli konstigt om man inte även här roterade friskt i startelvan! Här kan man dessutom sakna Evans som är den viktigaste kuggen i defensiven, han klev av på uppvärmningen mot Newcastle.

👉 Två lag som saknar försvarare och roterar i startelvan, måste ju bli flera mål – eller! Leicester har spelat över 2.5 mål i 4 av 5 senaste ligamatcherna. United och Leicester är de två lagen som har högst målsnitt per match i ligan. Leicester har spelat över 2.5 mål i 21 av 35 matcher och United i 20 av 34 matcher. Det enda som kan tala emot att vi får se mål är att man vilar de bästa offensiva spelarna. Här är laguppställningarna en timme innan match en bra indikation på spelet. Men över 2,5 mål med två lag som roterar kraftigt i laguppställningarna blir mitt fina spel i denna match och detta innan jag sett några laguppställningar.

👉 Över 2.5 mål / Odds 1.98 / Insats 500 kr / Spelvärde 4 av 5.

”När vi kör, så kör vi”

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen