fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 12/5 Inför Gangwon – Ulsan Hyunda!

Publicerad

on

Kan förra säsongens suverän Ulsan Hyundai som tillsamans med Jeonbuk var helt överlägsna säsongen 2020, hitta motivationen när man möter dynggängen i Sydkoreanska ligan!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Gangwon har börjat serien så som man slutade den förra året, man ligger på en elfte plats efter14 omgångar och redan nu kan man börja förbereda sig på att spela nerflyttningsserie om det inte händer ett smärre under. Laget har bara spelat ihop 14 poäng än så länge och man är förödmjukat dåliga med bara två poäng på de fem senaste matcherna.

👉 Ulsan har sin största utmanare i Jeonbuk och i sin egen motivation. Förra säsongen vann man serien men förlorade mästerskapsslutspelet till värsta konkurrenten. När man möter bra lag kan man utan problem spela en riktigt bra fotboll – När man möter sämre lag så tryter motivationen klart och här kan man både kryssa och förlora. Nu har man bara två förluster på årets 14 första matcher och bägge dessa på bortaplan. Redan nu är man tvåa, fyra poäng bakom värsta antagonisten Jeonbuk, men då med denna match som hängmatch. Vi ska också ha i åtanke att Ulsan vann AFC Champions League förra säsongen och nådde kvartsfinal i FIFA klubb VM så sent som 4 februari. Här förlorade man mot finalisten Tigres som i sin tur förlorade finalen mot Bayern München.

👉 Här är det en enorm skillnad på kvalité och som sagt bara motivation ska göra att Ulsan tappar poäng i denna match. Ulsan har 18-9 i målskillnad och 25 poäng, medan Gangwon har 13-18 och 14 poäng. Formen sviktar lite för bortalaget men det ska inte ha någon betydelse i denna match, här anser jag att vi har ett riktigt bra spel till ett bra odds som verkligen ska utnyttjas. Obs tidig avspark klockan 12.30

👉 Ulsan Hyundai seger / Odds 1.95 / Insats 800 kr / Spelvärde 4 av 5.

”När vi kör, så kör vi”

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen