fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 12/5 Inför Kristiansund – Bodo/Glimt!

Publicerad

on

Ska förra säsongens suveräna Bodo/Glimt vara lika överlägsna denna säsong? Ja om man ser på första omgången och träningsmatcherna så finns det inget som inte tala för att de inte ska vara så.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Kristiansund gjorde en bra förra säsong, man slutade precis bakom kvalplatserna till EL. Med 48 poäng och 57-45 blev man femma. Nu startade man årets säsong med att förlora mot förra årets tvåa Molde på bortaplan med 2-0. Men det ska också skrivas att Molde missade en straff och var överlägsna när det gällde avslut på mål och bollinnehav.

👉 Bodo/Glimt fullständigt sprang igenom förra årets serie och det var ingen som var i närheten av laget som vann serien på hela 81 poäng och fruktansvärt fina 103-32 i målskillnad. Närmast var Molde med 62 poäng och med hela 26 mindre gjorda mål. Nu har man börjat serien som man slutade den förra, med en övertygande 3-0 seger mot nykomlingen Tromsö på hemmaplan. Men kan man verkligen vara så här överlägsen även denna säsong? Ser man till träningsmatcherna så säger jag – Ja det kan man, men det återstår givetvis att se.

👉 Vilken tuff start för Kristiansund först förra året tvåa Molde och sen i denna omgång seriesuveränen från förra året. Men också vilken härlig start att redan nu få börja möta de bästa, kan ju bara bli lättare efter detta! Trots bortamatch så ska förra årets dominanter vinna denna match och man kan mycket väl göra det med flera bollar då man verkligen är galet bra framåt, vilket man redan bevisat i träningsmatcherna och i seriestarten. Här gjorde man hela 23 mål på åtta matcher och nu har man börjat med 3-0 hemma. Dock svårt att veta när vi är i början av säsongen om det är samma fina lag så vi tar det lite lugnt i insatsen. Men jag spela seger för Bodo/Glimt till nästa dubbla pengarna och också Asien -1 till mer än dubbla degen.

👉 Bodo/Glimt seger / Odds 1.85 / Insats 350 kr / Spelvärde 4 av 5.
👉 Bodo/Glimt Asien -1 seger / Odds 2.35 / Insats 350 kr / Spelvärde 4 av 5.

”När vi kör, så kör vi”

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen