fbpx
Connect with us

SPELTIPS Fotboll 13/5 Inför Kiel – Regensburg

Publicerad

on

Med avspark klockan 15.30, har Kiel en hängmatch där man har chansen att hänga av bakomvarande lag om en direktplats till Bundesliga.

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

👉 Kiel ligger tvåa inför denna omgång 32 med 59 poäng och 50-27 i mål. En omgång som för övrigt resten av lagen i toppen redan har spelat. Nu har man chansen att dra ifrån Fürth som ligger trea på 58 poäng och med detta ta sig ett steg närmare högsta ligan. Två lag går upp direkt och ett kvalar. Formen – Ja den är grymt bra med 13 poäng och fina 11-2 i mål på de fem senaste omgångarna.

👉 Regensburg placerar sig på en fjortonde plats med 35 poäng och 32-45 i mål. Här är det kris då det bara är fyra poäng ner till kvalplats och fem ner till strecket som ger en biljett rakt ner i avgrunden. Formen – Den är katastrof med bara 4 poäng och miserabla 4-12 i målskillnad på de fem senaste.

👉 En måste match för bägge lagen, men här ska form, tabell och hemmaplan vara klart avgörande för hemmalaget. Kiel har inte seriens vassaste offensiv, men man har seriens absolut bästa defensiv, vilket har gjort att man nu har chans till en Bundesliga plats. Jag kan inte se att de ska missa att klippa en trea och ta ett steg närmare Bundesliga med bara två omgångar kvar efter denna match.

👉 Kiel seger / Odds 1.60 / Insats 800 kr / Spelvärde 5 av 5.
👉 Kiel Asien -1 seger / Odds 1.98 / Insats 800 kr / Spelvärde 5 av 5.

”När vi kör, så kör vi”

Lycka till vid rygg!

RYGGA MIG PÅ WILLIAM HILL OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen