fbpx
Connect with us

SPELFÖRSLAG; Från Franska andra ligan hittas överodds!

Publicerad

on

Gårdagens spel var en mer eller mindre katastrof, Barcelona anno 2019 visade än en gång att de inte är att lite på, de visade också att ” b lagsspelarna ” inte håller speciellt hög klass, i alla fall inte en sådan klass att man kan vinna eller ens göra mål borta mot ett förtvivlat dåligt Levante. Sevilla gjorde sitt jobb i det andra spelet men vad hjälpte det! Nu blev det trots ” säkert ” Barcelona spel en förlust under torsdagen. Saldo i Januari är miserabla -9 Units, dock än så länge, det är långt kvar på Januari månad och en vändning finns att invänta.
Jag riktar in blickarna på Franska andra ligan och ett starkt Mets som spelar borta mot Orleans, ingen lätt match, men jag tror mig ha hittat ett bra spel med bra insats, ikväll vänder jag trenden!

Orleans – Metz / Spelstopp 20,00

Orleans; avslutade nyss en sex matchers lång period utan vinst, Det var matchen mot Beziers som slutade i en 2-1-vinst innan uppehållet, nu ska tilläggas att Beziers är för tillfälligt ett bottenlag med en 17:e placering i skrivande stund. Under fredagskvällen väntar ett betydligt tuffare motstånd, när serieledande Metz kommer på besök. Formen har varit väldigt varierande för Orléans, laget har gått ifrån en vinstsvit på hela sex matcher i september-oktober, till att inte vinna en match på de sex nästkommande ligamatcher.
Hemmalaget finna på en elfte placering i tabellen med åtta vinster, två oavgjorda och nio förluster. Orléans har tagit exakt lika många poäng hemma på Stade de la Source som på resande fot. Deras fem senaste matcher på hemmaplan har slutat i en vinst, en oavgjord och tre förluster. Klubbens bästa målgörare hittas i Jordan Tell med sju mål än så länge, Tells sju mål gör att han placerar sig på en åttonde plats i skytteligan. Orléans med sin skakiga hemmafacit har en svår uppgift framför sig under fredagskvällen. På de fem senaste hemma matcherna har de fyra förluster och ett kryss och katastrofala 3-10 i målskillnad. Men det ringer en liten varningsklocka någonstans, innan dessa  matcher hade man fyra raka segrar hemma med otroligt fina 9-0 i målskillnad. Totalt på 19 spelade matcher har de 25-29 i målskillnad vilket inte imponerar på undertecknad.

Metz; toppar just nu tabellen av Ligue 2. 13 vinster, två oavgjorda och tre förluster ger laget en poängskörd på hela 41 poäng inför kvällens match. Med en match mindre spelad ligger Metz tre poäng före tabelltvåan Brest. Fredagens möte är därmed en chans för serieledarna att dra ifrån i toppstriden. Det är väldigt förvånande att Metz har tagit fler poäng på resande fot än hemma på Stade Saint-Symphorien. Laget har gått otroligt bra den här säsongen på bortaplan, på tio bortamatcher har de vunnit sju, spelat lika två och endast förlorat en. Metz är inne i ett bra flow just nu med sju vinster på deras åtta senaste matcher.
I offensiven är det främst anfallaren Habib Diallo som laget förlitar sig på. Senegalesen har gjort hela 15 mål hittills in på säsongen, ett målsnitt på 0,9 mål per match, vilket är skyhögt. Diallo är en avslutsspelare av hög kaliber och kan mycket möjligt hittas i målprotokollet under fredagen. Metz är rest sig snabbt ifrån förra säsongens nederlag. Ifjol tillhörde klubben Ligue 1 men åkte ur med dunder och brak. Det blev till slut en sistaplats med hela sju poäng upp till laget ovanför. Men tränare Frederic Antonetti verkar ha hittat det vinnande konceptet för klubben och det mesta talar för att vi ser Metz i Ligue 1 nästa år igen. Hela 32-12 i målskillnad efter 18 spelade omgångar är mäkta imponerande.

Spelvärde; Metz vill tillbaka igen till finrummet och som det ser ut nu ser det onekligen bra ut, det är dock långt kvar för att vara där,två lag går direkt upp och just nu är man etta. Att endast ha släppt in 12 mål tills idag är imponerande, det är bara Paris FC som släppt in mindre mål i årets serie. Man får inte ta för lätt på denna match då Orleans faktiskt visade sig ordentligt på styva linan med fyra raka hemma och imponerande 9-0, innan raset kom. Jag hittar trots detta spelvärdet i att Metz vinner, inte enkelt men dock en vinst, denna ger oss hela 2 gånger pengarna på Bet365, så den måste testas.

Spelförslag;
Datum: Fredag 2019-01-11 20,00
Land: Frankrike
Liga: Ligue 2
Spel: 2
Odds: 2,00
Units: 7/10
Bolag: Bet365

Lägg spelet på bet365, så får du upp till 1000 kr i välkomstbonus
Klicka på kampanj nedan för att ta del av detta erbjudande

Gå till kampanj

”Spelare växer inte på träd, de växer med mig”.

// Av Jonas Sjöland

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen