fbpx
Connect with us

Rivaldo: ”Neymar kommer gå till Real Madrid”

Publicerad

on

Förra sommaren blev Neymar den dyraste spelaren genom tiderna när han lämnade Barcelona för en flytt vidare till Paris och spel i Paris Saint-Germain. Ska tro den brasilianske legendaren Rivaldo – så kan rekordvärvningen vara tillbaka i Spanien redan denna sommar.

Den franska huvudstadsklubben lyckades ta hem ligatiteln, som väntat, denna säsong i överlägsen stil. Nu kan mästarna se ut att tappa sin superstjärna redan efter en säsong, om man ska tro landsmannen Rivaldo. Till tidningen Globo Esporte säger han att Neymar har möjligheten att spela för Real Madrid under nästkommande säsong.

”Jag har till och med sagt till honom att han kan bli bäst i världen. Men jag tror inte det händer om han stannar i PSG. Han behöver lämna PSG. Vad jag hör från folk jag känner så har han en möjlighet att spela i Real Madrid, och i så fall så kan han bli bäst i världen.”

Neymars, som värvades in för otroliga 2.1 miljarder kronor, har varit helt briljant i sin nya klubb där han har stått för fantastiska 35 poäng på 20 matcher. Vad tror ni om en eventuell övergång till Real Madrid? Kommentera gärna på vår Facebooksida.

Glöm inte att ta del av Unibets fantastiska kampanj – gör en valfri insättning och få upp till 500% insättningsbonus.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Unibet genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfri instättning – få upp till 500% insättningsbonus.
  • Välj vilken bonus du vill utnyttja.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en nykund hos Unibet
  • Unibets generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen