fbpx
Connect with us

Fotboll

Henderson: ”Salah kan bli bättre än Messi och Ronaldo”

Publicerad

on

Liverpools målmaskin Mohamed Salah har varit helt makalös denna säsong, där han har stått för 41 poäng på 33 matcher i ligan. Under söndagen blev skyttekungen även utsedd till säsongens spelare av det engelska spelarfacket PFA. Nu säger lagkamraten Jordan Henderson att han kan bli bättre än Messi och Ronaldo på sikt. 

Den engelske Liverpoolkapetenen Jordan Henderson anser att efter denna säsongs succé kan man verkligen påstå att Moahmed Salah är en av världens bästa fotbollsspelare. Henderson menar på att om den snabbe Egypten fortsätter att hålla denna nivå under de nästkommande åren så har han potentialen att bli bättre än självaste Cristiano Ronaldo och Lionel Messi.

Messi och Ronaldo har varit bland de bästa i världen i över 10 år nu men Salah är bra nog att fortsätta hålla denna nivå och ändå fortsätta utvecklas.”

Efter att ha blivit utsedd till säsongens spelare har Salah större planer än att bara vinna individuella priser. Inför tisdagens heta semifinal mot Roma berättar han om känslan att få möta sitt gamla lag.

”Min personliga ambition är att vinna priser med mitt lag. Jag tänker alltid på laget i första hand, individuella priser får komma därefter.”

”Det känns väldigt speciellt att få spela en semifinal i Champions League med Liverpool, särskilt mot Roma. Jag har mina gamla vänner i Rom och vi har fortfarande väldigt bra kontakt.”

 

Det första semifinalmötet äger rum på Anfield nu på tisdag där Liverpool tar emot Roma i ett otroligt hett möte. Det är första gången på 10 år som Liverpool är i en semifinal i Champions League.

Glöm inte att ta del av LeoVegas fina erbjudande – få 200% bonus upp till 2000 kronor.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos LeoVegas
  • LeoVegas generella regler och villkor gäller

Managed By Sportpanelen