fbpx
Connect with us

Lionel Messi bäst betalda fotbollspelaren – spräcker drömgräns

Publicerad

on

Lionel Messi har övertagit platsen som världens högst betalde fotbollsspelare från Cristiano Ronaldo och han spräcker nu en drömgräns.

FC Barcelona-spelaren Lionel Messi innehade förra säsongen 2:a platsen i listan gällande världens högst betalda fotbollsspelare. Argentinaren drog då in 76.5 miljoner euro medan ledaren, tillika Real Madrid-stjärnan, Cristiano Ronaldo drog in hela 87.5 miljoner euro. Portugisen gick då om Messi på listan efter att denne innehaft 1:a platsen under flera år.

När denna säsong nu börjar närma sig sitt slut går det redan att konstatera att Lionel Messi leder stort över sin konkurrent, detta om en ska tro France Football magazine. Tidningen ger uppgifterna att Messi tjänar 126 miljoner euro denna säsong, inkluderat lön,bonusar och kommersiella intäkter medan Cristiano Ronaldo drar 94 miljoner euro.

Detta faktum skulle innebära att Messi blir den förste fotbollsspelaren genom tiderna att tjäna över 100 miljoner euro om året.

Den franska tidningen uppgav utöver detta att den tidigare Barcelonaspelaren (numera i PSG), Neymar, innehar 3:e platsen på listan med 81.5 miljoner euro per år. Vidare uppgav tidningen att den tidigare Real-tränaren, (nu i Manchester United), José Mourinho är den högst betalde tränaren i världen med 26 miljoner euro om året.

Glöm inte att ta del av Betfairs otroligt fina erbjudande – få 100% bonus upp till 1000 kronor.

Så här gör du för att ta del av kampanjen:

  • Registrera ett konto på Betfair genom denna länk eller knappen nedan.
  • Gör valfria insättning.
  • Få 100% bonus upp till 1000 kronor.

Gå till kampanj

Regler och villkor

  • Du måste vara en ny kund hos Betfair
  • Betfairs generella regler och villkor gäller
Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen