fbpx
Connect with us

SPELTIPS 13/10: TRE SNABBA SPEL PANG, SMACK, BOM.

Publicerad

on

Oj vilken otroligt tråkig fotbollskväll. Utbudet är katastrof dåligt där jag helt räknar bort meningslösa landskamper i en serie som gäller enbart inbördes beundran för de bästa lagen – Ja också pengar förstås. Men att se storstjärnor springa på halvfart går helt bort för min del. Istället fokus i de lägre engelska divisionerna och tre snabba spel.

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

SUTTON – NOTTS CO / SPEL BLGM / ODDS 1.74
Sutton har bara släppt in ett mål på tre matcher man spelat och gjort sex, man har full pott med nio poäng, Detta kanske är ett konstigt val av match för BLGM, när det gäller Sutton! Nu möter man Notts Co som går framåt och glömmer stänga igen bakåt. Med sju gjorda och fyra insläppta på lika många spelade så är det korsdrag åt båda hållen. Sutton har dock mött sämre motstånd än vad Notts Co har gjort. Förra säsongen blev Notts Co trea i tabellen och missade uppgång i kvalet. Sutton blev bara placerad på en femtonde plats och var hela tretton poäng efter Notts Co. Här är det full fart framåt med fördel Notts Co, kan även bli så att det blir en målrik historia! Pang

HARTLEPOOL – BROMLEY / SPEL BLGM / ODDS 1,68
Hartlepool har börjat riktigt bra, tre av tre och nio poäng, samtidigt har man bara släppt in två mål och gjort åtta framåt. På de fem senaste matcherna har man fem segrar, men här har man släppt in mål i fyra av dem. Senast höll man dock nollan och vann mot Maidenhead borta (4-0). Förra året drog man ihop en 12:e plats med 56-50 i mål. Bromley har inte gjort något väsen av sig ännu, förra året hamnade laget på en 13:e plats med 57-52 i målskillnad. Nu har man spelat två matcher och har i dessa två vunnit en hemma mot Dover (4-1) men också förlorat en mot Torquay också den hemma (1-2). På de fem senaste har man gjort mål i samtliga matcher men också släppt in mål i samtliga. En tät historia där hemmalaget har fördel av en grym start. BLGM blir ett bra spel då bägge vill ha en ny trea. Smack

KINGS LYNN – BOREHAM WOOD / SPEL 2:A / ODDS 2.10
Kings Lynn är nykomling men det syns inte, man tar för sig som värsta kungarna – i alla fall i början. Kryss mot förra årets suveräna Yeovil (2-2) sen vinst mot förra årets bottenlag Maidenhead borta (2-3). Sen var det stopp, kungarna gick in i ett slag mot Solihull Moors och där sa det tvärstopp på bortaplan (5-0). Nu möter man ett lag som kanske har svårt att komma över kvalförlusten förra säsongen, men det är ett lag som i normala fall ska vinna över kungarna med lika stora siffror som Solihull en bra dag.
Boreham Wood kvalade förra året och gick till semifinal där man blev utslagen av Harrogate (0-1) som tog klivet upp. I serien slutade man femma på 60 poäng och 55-40 i målskillnad. i år har man inte börjat bra med två spelade matcher placerar man sig i bottenläge, man har bara tagit en av sex poäng. Nu är det dags att växla upp när man möter nykomlingen och en trea måste jobbas in om man ska bli lika bra som förra året.
Dessa matcher måste man vinna. tvåan liras till fina 2.10 Bom

SPELEN LÄGGER JAG PÅ 888 SPORT.

RYGGA MIG PÅ 888 SPORT OCH FÅ 100 KR EXTRA ATT SPELA FÖR VIA LÄNKEN NEDAN 👇

HÄMTA DIN BONUS HÄR

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen