fbpx
Connect with us

SPELTIPS 14/9: Inför Middlesbrough – Reading; Betfair Exchange ger extra bra odds i matchen.

Publicerad

on

När vi nu går in på lördagsmatcher så väljer jag att hoppa de största ligorna i denna rek och fokuserar på ett riktigt bra spel i championchip, spelet läggs på Betfair Exchange. Jag lägger mitt fokus på Middlesbroughs hemmamatch på Riverside Stadium, där man möter Reading som placerar sig högre upp i tabellen än hemmalaget. En oviss match för många, men jag har ett klar spelidé i denna match och hittar spelet som ger bra avkastning till oss spelare.

Betfair Exchange

Det finns inga spelbolag inblandande i spelbörsen. Betfair tillhandahålla endast plattformen för säkert spelande och ser till att alla utbetalningar går rätt till. Det är bara vi spelare mot varandra, detta gör också att oddsen är mer rättvisa och vi har möjlighet till större pengar när vi vinner. Bäst påläst spelare vinner spelet och med det pengarna, Häng med på världens bästa spelsajt för oss spelare!

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

Middlesbrough – Reading

Laganalys: Det har inte börjat så bra som man hade väntat sig för hemmalaget Middlesbrough. S 6 V 1 O 3 F 2 M 7:8 P 6, är en riktigt dålig start, förväntningarna är stora efter att man förra året missade kvalplatserna med endast en poäng till Derby som tog den sista platsen. Man skrapade ihop hela 73 poäng förra året, men precis som nu så var man förfärligt tunna framåt, laget orkade endast med att göra 49 mål, vilket var mindre än Rotterham som åkte ur serien med 52 mål. Nu var man bra bakåt, men det har tyvärr visat sig vara sämre med detta i början av årets säsong. Laget har en riktigt bra tränare i Tony Pulis, men han har inte fått fart på manskapet ännu och kanske kom EM kval och landslagsuppehåll som en befrielse! Bristol City – Middlesbrough (2 -2), Middlesbrough – Millwall (1-1), Middlesbrough – Wigan (1-0), Blackburn – Middlesbrough (1- 0), Middlesbrough – Brentford (0-1), Luton – Middlesbrough (3-3). Innan uppehållet blev det tre utan förlust, så kanske man är på gång nu. Undertecknad anser att Middlesbrough är lika bra som förra året, man ska vara med och slåss om åtminstone kvalplatserna, men då krävs det vinst på hemmaplan i dessa matcher.

Bortalaget Reading har startat bättre än vad hemmalaget har gjort vilket  överraskar de flesta S 6 V 2 O 1 F 3 M 8:8 P 7. Det var med nöd och näppe man klarade sig kvar förra året, då man placerade sig på en tjugonde plats, bara sju poäng från nerflyttning. Att det ska bli annat än undre halvan även i år har jag svårt att se. Men starten visar att man inte tänker lägga sig platt på rygg utan spela om det. Reading -Charlton (0-2), Huddersfield – Reading (0-2), West Brom – Reading (1-1) Reading – Cardiff (3-0), Hull – Reading (2-1), Reading-Sheffield Wed (1-3). Otroligt starkt att ta poäng mot West Bromwich borta och att krossa Cardiff hemma. Men nu blir det svårare på bortaplan mot ett lag som ska vara topp fem i år..

Spelanalysen: Middlesbrough är det absolut bästa laget av dessa två. När vi gör bokslut 2020 kommer det skilja massor av poäng mellan lagen. Men nu är det i början av serien och som Middlesbrough supporter kan man vara lite nervös för denna match då starten inte har varit så bra som man förväntat sig. Nu ser jag ingen anledning till att man ska vara det minsta orolig, det kommer trilla in en fin trea för hemmalaget. Med hemmaplan och att man är det klart bättre laget på pappret, kommer detta räcka långt. När man dessutom måste snäppa upp sig ett par steg inför sina hemmafansen, så blir det inget snack om saken. På backa spelet plockar vi hem över två gånger pengarna men vill du vara helt hundra på att du sätter spelet så boka Reading till 3,80 gånger pengarna då har du en större garanti för vinst. Jag ser dock ingen oro i att det ska bli kryss eller Reading vinst så jag backar Middlesbrough i denna match. 

Liga: Championchip / Land: England / Spelplats: Riverside Stadium (Middlesbrough) / Spelstopp: 14/9 kl 16,00 / Insats 800 kr / Spel: Backa Middlesbrough / Odds 2,36 / Spelbolag: Betfair Exchange 

REGISTRERA DIG MED LÄNKEN SPELA FÖR 450 KRONOR, VID FÖRLUST FÅR DU 450 KRONOR TILLBAKA PÅ DITT KONTO UTAN NÅGRA OMSÄTTNINGSKRAV. BARA DU ÄR VINNAREN!

Till Betfair Exchange / Betfair spelbörs

”Bra spelare växer inte på träd, de växer med mig på Betfair Exchange”

Anti-Ai Alliance – certificate

Managed By Sportpanelen